Ja jestem za
(2010/11/04 19:18)Jestem przeciw . Nie chciałbym idąc wieczorkiem po mieście spotkać osobe pod wpływem narkotyków , nie wiadomo jak zadziałają - mogą wzbudzić agresje , a ja wolałbym zachować swoje zęby.
nawet jeżeli nie bedzie pod wpływem , to i tak możesz zęby stracić. Za głupie spojrzenie na przykład.(2010/11/04 19:25)
Jestem przeciw . Nie chciałbym idąc wieczorkiem po mieście spotkać osobe pod wpływem narkotyków , nie wiadomo jak zadziałają - mogą wzbudzić agresje , a ja wolałbym zachować swoje zęby.teraz ciężko kogoś spotkać co pod wpływem tego cholerstwa nie chodzi (2010/11/04 19:29)
Jestem przeciw . Nie chciałbym idąc wieczorkiem po mieście spotkać osobe pod wpływem narkotyków , nie wiadomo jak zadziałają - mogą wzbudzić agresje , a ja wolałbym zachować swoje zęby.
Idąc ulicą mijasz wiele osób po blanciku i nawet tego nie wiesz. Po alkoholu na pewno byś wiedział.
Rozumiem że kolega zakładając ten post miał na myśli to co naturalne:)
Jasne że rózne piguły wyzwalaja agresję, ale "naturka" na pewno nie:)
Ale oczywiście szacun za Twoje zdanie.
Ja jestem za legalizacją śmigiełka, oczywiście w rozsądny sposób. Zapewne taka legalizacja rozwiąże lub prawie rozwiąże problem dopalaczy, które jak wiemy są niebezpieczne.
Natomiast jeszcze po czystej naturce nie było przypadku śmiertelnego i na pewno nie bedzie.
Pozdrawiam
(2010/11/04 19:36)Idąc ulicą mijasz wiele osób po blanciku i nawet tego nie wiesz. Po alkoholu na pewno byś wiedział.
Rozumiem że kolega zakładając ten post miał na myśli to co naturalne:)
Jasne że rózne piguły wyzwalaja agresję, ale "naturka" na pewno nie:)
Ale oczywiście szacun za Twoje zdanie.
Ja jestem za legalizacją śmigiełka, oczywiście w rozsądny sposób. Zapewne taka legalizacja rozwiąże lub prawie rozwiąże problem dopalaczy, które jak wiemy są niebezpieczne.
Natomiast jeszcze po czystej naturce nie było przypadku śmiertelnego i na pewno nie bedzie.
Pozdrawiam
tak żeby odwalić kite musiał byś spalić 2kg a to nie możliwe
(2010/11/04 20:18)Marihuana legalizowana wiele problemów rozwiąże
handel podziemny lecz minus dla państwa po sporo traci lecz można jak w Holandii jakiś limit nałożyć przy sadzeniu i posiadaniu przecież nikt plantacji nie założy wszystko z umiarem i będzie gites.
Dopalacze są przedmiotem kolekcjonerskim nie mieszać ich w ogóle pod narkotyki Ci co zażywali to debile i bez ogródek powiem to jawnie jeszcze raz.
Marihuana mniejsze spustoszenie robi w człowieku niż nikotyna z papierosa a dokładnie substancje wydzielające się z palonego dymka, to samo jest z alkoholem wódzia i tanie sikacze więcej szkody robią w móżdżku niż wypalony skręt maryhy, co więcej haszysz lub Marysienka palona w odpowiednich dawkach i dozowana odpowiednio podczas nauki wspomaga koncentrację jak i zwiększa pamięć choć faktycznie jest krótkotrwałą pamięcią, ale sesje nie jeden zaliczył dzięki właśnie haszyszowi lub maryśce, a tu dodam jeszcze małą ciekawostkę gość lat podajrze 8 lub, a nie przesadzę jak napiszę około 10 w tył zgarniał wszystko co możliwe z konkursów na wiedzę jak 1 z 10, wielka gra itp, przyznał się chyba po 3 razie wystąpienia w 1 z 10 że podczas nauki palił haszysz i to mu pomogło choć po miesiącu lub dwóch zapominał około 70% tego co wykuł.
JA JESTEM ZA LEGALIZACJĄ LECZ PRZEMYŚLANĄ
Przykłady są w innych państwach nie muszę przytaczać.
Rewelacyjnie to przedstawiłeś.
Pozdrawiam
Opodatkować , stworzyć miejsca do jarania jak w Holandii i otoczyć ten interes specjalnym rządowym nadzorem . Tracimy kupę kasy na walkę z tym aktualnie procederem . Niestety walka ta jest skazana na porażkę a jak mówi mądre przysłowie ''…..jeżeli nie możesz kogoś pokonać to się do niego przyłącz '' . Nie twierdzę , żeby wprowadzać legalnie na rynek twarde koksy ale zioło jak najbardziej . I drodzy koledzy już niedługo tak się stanie zobaczycie , kwestia kilku lat .
(2010/11/04 20:31)
Chłopaki bo was pozamykają ha ha
Opodatkować , stworzyć miejsca do jarania jak w Holandii i otoczyć ten interes specjalnym rządowym nadzorem . Tracimy kupę kasy na walkę z tym aktualnie procederem . Niestety walka ta jest skazana na porażkę a jak mówi mądre przysłowie ''…..jeżeli nie możesz kogoś pokonać to się do niego przyłącz '' . Nie twierdzę , żeby wprowadzać legalnie na rynek twarde koksy ale zioło jak najbardziej . I drodzy koledzy już niedługo tak się stanie zobaczycie , kwestia kilku lat .
ktoś sczesał fote mojego zioła ????????????????????????????????????????
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.