Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
witam,
odnośnie wędkowania na rzece Świder - w granicach rezerwatu- czyli powyżej mostu drogowego w tzw. Świdrach Wielkich obowiązuje zakaz połowu ryby.
pozdrawiam
M.
(2013/10/11 11:11)(2013/10/22 12:50)witam,
odnośnie wędkowania na rzece Świder - w granicach rezerwatu- czyli powyżej mostu drogowego w tzw. Świdrach Wielkich obowiązuje zakaz połowu ryby.
pozdrawiam
M.
No No uśmiałem się do łez-------- niby skąd takie info kolego thunaktu....witam,
pozdrawiam
M.
Witam ,
niestety stało się w wykupionym zezwoleniu na 2014 jest jasno napisane: "całkowity zakaz połowu ryb na swidrze na odcinku....itd." także zrobili raj dla klusolków i miejscowych dziadków....dlaczego miejscowych dziadków a tak się sklada ze byłem wczoraj nad świdrem i co i na pierwszym dołku siedzi dwóch dziadkow z wedeczkami i lowia na stynke bo jak sami mówili szczupak jeszcze bierze i ze maja w dupie zakazy bo lowili tu i będą lowic bo kontroli nie widzieli od lat i tak wlasnie będzie większość nie pojedzie ale klusol zrobi swoje....i powiem szczerze ze sam nie obiecuje ze na wiosne nie wyskoczę pare razy za kleniem na mój ulubiony odcinek pozdro
(2014/01/05 10:55)