pewnie w jeziorzanach wieprz bardziej bałtyk przypomina jak rzeke :)
tysmienica koło kocka tez sie nie szczypała
kunów w lodzie
takie sa realia...
(2013/04/14 15:15)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
byłem dzisiaj na Bystrzycy Turka , Spiczyn , nawet nie ma po co jezdzić zero brań nie tylko u mnie i nie tylko ,zauważyłem ze w Jawidzu Wieprz opada , heh jest jedna starsza pani która mieszka przy wieprzu droga jest asfaltowa i jakieś 20 m drogi po łące wjeżdzając jej pieski żuciły sie na jadący samochód owczarek obgryzł ,porysował mi zdeżak nadkole mam pytanko czy ja mam prawo podjechać nad rzekę ? bo jeszcze mnie goniła kulą jakbym jechał jej po podwórku.... ;|
byłem dzisiaj na Bystrzycy Turka , Spiczyn , nawet nie ma po co jezdzić zero brań nie tylko u mnie i nie tylko ,zauważyłem ze w Jawidzu Wieprz opada , heh jest jedna starsza pani która mieszka przy wieprzu droga jest asfaltowa i jakieś 20 m drogi po łące wjeżdzając jej pieski żuciły sie na jadący samochód owczarek obgryzł ,porysował mi zdeżak nadkole mam pytanko czy ja mam prawo podjechać nad rzekę ? bo jeszcze mnie goniła kulą jakbym jechał jej po podwórku.... ;|
siaty miała rozstawione i bała się że znajdziesz :) Bylem dzis i widzialem. nic ciekawego. wszystko pod woda. na tysmienicy mozna połowic. dzis ładne leszcze padły. nawet po 2 kg. info na priv
Wczoraj byłem na Bystrzycy w miejscowości Bystrzyca, poziom wody podniesiony ale bez problemu można podejść i wędkować, do Wieprza niestety nie dojechałem, awaria sprzęgła i tu pytanie poza tematem do kolegów z Lublina, czy ktoś zna jakiś pewny warsztat który by się z tym uporał?
Witam . Wieprz w jeziorzanach cały czas idzie do góry , co wstane rano to wody więcej . Jak juz będzie na spadku to dam znać . pozdro
(2013/04/15 20:26)dzięki z góry za wieści znad rzeki - czy woda opada?
szykuję mały wypad w weekend w okolice Kocka...
(2013/04/17 18:11)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.