Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Wokolicach Zbytowej wędkowałem bardzo dawno temu teraz to nie wiem jak bym dojechał z Psiego pola :).w okolicach psiaka płynie na 10-15 g jest nie do łowienia;pod wałami
Dobra która dochodzi do Widawy jest tro che lepsza-płynie na 5-8 g i mozna próbowac jednak że byłem w piątek i kol.Merdok w sobote i bez brań(DOJAZD SAMOCH.NAD SAMĄ RZEKE PRAWIE DO UJŚCIA!!!)
niestety trzeba poczekać.Ciekawi mnie Oleśniczka wygląda zachęcająco.Wiesz może coś o tym jak jest tam z rybą.Pozdrawiam :)
(2010/03/22 07:58)w środe z rana podjade spróbowac na Oleśniczke wnioskuje że łowisz w parku?
Zostawie auto na Koscielnej(teściowa) i podejde z wedką
Na Bajkale nie ma już lodu przed chwilą wróciłem.Kormorany latają na federka drobna bardzo płotka poza tym cisza
(2010/03/22 13:32)Byłem zobaczyć na miejskim łapią karpiki .
(2010/03/22 18:48)stawy w Parku są tak jak dawniej dla wszystkich członków pzw czy tylko dla Oleśnicy?
(2010/03/22 19:15)
Most oficjalnie jest zamknięty ale zapory zniknely.Wpiątek rano brała średnia plotka a pożniej drobnica -bez rewelacji ale brania przez cały dzień
w sobote troche lepiej -brala więkrza ploć-dojazd samochodem -spoko
(2010/03/28 13:21)Na pewno kolo Stradomi a potem poza progami niema żadnej tamy(chyba że sie myle :) )
za pare dni jak sie uspokoiwoda powiem jak z bialą rybą :)
(2010/03/31 07:42)Progi: PSIE POLE;sOŁTYSOWICE;SZYMANÓW wiecej nie wiem :(
(2010/04/02 17:39)