Rzeka Widawa i Warta - jestem z Pabianic
utworzono: 2009/03/30 17:16
koledzy pomózcie mi znależc jakieś fajne miejsce do polowu naszych kochanych rybek na widawie lub warcie(jestem z pabianic) mam tylko jedna prosbe zeby nie bylo tam tylu ludzi jak za tama w peczniewie,troche trudne ale pozdrawiam wszystkich wedkarzy i dziekuje za informację [2009-03-30 17:16]
No to kolego musisz trochę poczekać aż woda opadnie bo na razie to na rzekach nic nie znajdziesz.Ewentualnie możesz pjechać na Widawke.Niewiele tam się dzieje ale za to woda jest dostępna.A spokój tam znajdziesz z całą pewnością. [2009-03-30 19:41]
Polecam Górki Grabieńskie. Na trasie Łask - Widawa. Przed widawą w prawo i jedziesz prosto aż do mostu. Między jazem na rzece a mostem woda jest wyłączona z wędkowania (tarlisko). Obok masz starorzecze. W dół rzeki od mostu drogowego po lewym brzegu znajdziesz kilka głęboczków.
Co do statusu prawnego sarorzecza to nie wiem. Może ktoś z koła w Widawie ci poda info.
Połamania kija. [2009-04-01 18:09]
koledzy pomózcie mi znależc jakieś fajne miejsce do polowu naszych kochanych rybek na widawie lub warcie(jestem z pabianic) mam tylko jedna prosbe zeby nie bylo tam tylu ludzi jak za tama w peczniewie,troche trudne ale pozdrawiam wszystkich wedkarzy i dziekuje za informację
Chyba Widawka:),milordzie.
[2014-02-25 23:00]