Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
#454186 | wysłano: 2012/04/02 20:31 | |
---|---|---|
Crocop80 Witam kolegow a jaka metoda lowicie najczesciej rybki na Warcie,szczegolnie terazi na co? Wklejone (04.04.12 Admin BF) |
#454477 | wysłano: 2012/04/03 13:07 | |
---|---|---|
BlueFisherman Ja rok temu łowiłem na koszyczek i spinning (oczywiście to był miesiąc - Maj). I w tym roku także będę przy pomocy nich wędkować. |
#454781 | wysłano: 2012/04/03 21:22 | |
---|---|---|
Crocop80 Witam! jakiego obciazenia~uzywasz lowiac na Warcie chodzi mi o gramature koszyka zeby go nurt rzeki nie porywal |
#455173 | wysłano: 2012/04/04 17:18 | |
---|---|---|
BlueFisherman Koszyczek trójkątny. Gramatura 100-120g. Chyba, że pójdziesz spory kawał dalej od mostu w miejscowości Sieradz Warta, to możesz 90g. |
:) Może... Zobaczymy jak się wszystko ułoży.. :) Ale jak by co to chętnie.
:) Może... Zobaczymy jak się wszystko ułoży.. :) Ale jak by co to chętnie.
Witam a ,,,.Mogę się ..podpiąć? ..Tak tylko rekreacyjnie>??// Haczyk owe//,.., bede miec hi hi .
Ino godz. bym prosił.
Super...ino po świętach , mogło by być jeszcze w dniu wolnym od pracy bo w tygodniu to mnie oknami zasypują //praca// Rybcio i Dawid jak co to na priv. piszcie,pozdrawiam.
Witam. Najczęściej spotykaną rybą w Warcie ( odcinek koło Burzenina) to przeklęty jazgarz!Łapie się na wszystko i połyka głęboko haczyk po czym szarpie naszym federkiem .Są też ładne klenie i trafi sie płotka ale nie powalają wielkością.Dno Warty to szybko przemieszczający sie piasek i zauważyłem że rzucony koszyk należy po max 10 minutach ściagać i rzucić na nowo ponieważ koszyk zasypuje ten właśnie przemieszczający sie piasek i ciężko go wyciągnąć. Ja używam dociążenia 40gr i rzucam zawsze w zakręty rzeki gdzie woda jest głębsza.Niestety w takich miejscach jest mnóstwo starych konarów i gałęzi niesionych przez wody powodziowe i często można stracić koszyk.
#459823 | wysłano: 2012/04/11 21:58 | |
---|---|---|
#459828 | wysłano: 2012/04/11 22:05 | |
---|---|---|
BlueFisherman Witaj ponownie. Jak ja widzę to coś rozkwita, ino tak dalej. Tylko gratulować wędkarzom :) Jak na Wartę i to teraz to sukces :). |