Witam!!!
Chciałbym i ja zabrać głos w sprawie ryb w Warcie . Łowie na odcinku Toporów - Drobnice i twierdzę że ryby nie ma . Na okręg Sieradzki mam pozwolenie od czterech lat , przez pierwsze dwa lata miałem niezłe wyniki ubiegły rok nic , w tym roku dwa klenie , jaź i płotka mówię o wymiarowych rybach i koledzy twierdzą że jestem szczęściarzem bo oni nic . Na ten temat mam swoje przemyślenia 1. żadnej kontroli - pisałem o tym do swojego koła jak mi odpowiedział prezes to nie jego sprawa od tego są specjalne służby 2. kłusownicy - wiem kto ma opłaty a kto ich nie posiada na zwróconą uwagę usłyszałem że nie jestem stąd i mam uważać żeby przez przypadek nie spaliła mi się chałupa 3. po zmierzchu proponuje przejść się nad Wartą ile chodzi agregatów prądotwórczych - w ten sposób giną wszystkie ryby tz. duże i cały narybek . I tu stawiam zasadnicze pytanie jak ma być ryba skoro się tak dzieje , nie mówiąc o śmieciach ale to już inna kwestia . Pozdrawiam wszystkich wędkarzy . beno
możecie mi ktoś powiedzieć gdzie warto łowić ryby na warcie od tamy na jeziorsku w dół rzeki czy od jeziorska w góre rzeki????????? jakie kto ma zdanie na ten temat???
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.