Witam serdecznie, Jestem mieszkańcem Koziegłow mieszkam juz ponad 17 lat ,na odcinku Koziegłowy czerwonak na warcie łowie już przeszło 5 lat i na prawde trzeba jeszcze wielu lat do doskonałości łowienie na rzeczy jest na prawde trudne , i może nas zaskoczyc , najlepiej obserwowac nasza wspaniała warte i cały czas ja macac i dopieszczac , Ja akurat łowie metoda spinningowa i moje rezultaty połowu rub sa że tak powiem Zajebiste, , a dlaczego bo wiem gdzie mam iśc gdzie rzucac , wiem w jakich okolicach sa podwodne doły, rowy, czy też chakery, wiem tez gdzie jest jakie dno, a wędkarz który pojdzie pierwszy raz nad warte pozrywa i zdenerwuje sie i pojdzie wcholere , ja pracowałem lata żeby wiedziec gdzie moge połowic , pozdrawiam wszystkich zwolenników połowów ryb nad warta :)
(2009/12/30 21:37)łowię między Konopnicą a Burzeninem,w ostatnich latach kurczę coraz niższy stan wody w sezonie letnim,czasem trzeba się nachodzic żeby fajne miejsce znaleść,dużo fajnych odcinków z kamieniami i żwirkiem na dnie zasypało piachem chyba bezpowrotnie,ale zawsze cos się znajdzie
(2011/04/10 22:35)