mógłbym sie dołączyć do tych zawodów na uszwicy??
a gdy mi pozwolicie uszestniczyć w zawodach to mam pytanie jakie są zasady zawodów????
(2013/01/25 23:31)ja nim niejestm że mam na imie kuba to nieznaczy że jestem tym ......m odrazu przepraszam za słownictwo ,ale ja nim niejestem
(2013/01/26 13:49)mam zrobić jakąś galerie pt,,Uszwica zawody 2013,,????
ps.
ja nie jestem nim !!!!
Dobra, daruj sobie... Dobrze wiemy, że to jestes Ty 'jatokuba123'. Ale powiedzmy, że zapomnielismy o tym co zrobiłeś i nie wracamy do tego. I nie kłam juz więcej, bo jeżeli bedziesz to dalej robił to nie będziesz mógł z nami brac udziału w zawodach bo po co nam oszust.
Chłopaki jak ustalimy juz wszystko to założymy nowy wątek na który wrzucimy nasz regulamin zawodów i tam będziemy zapisywac uczestników oraz na bierząco dyskutować i rozwiewac wszystkie watpliwosci.
Dobra.. na chwile obecna jest 3 uczestnikow Ja, Dawid i Tomek jak ktoś chce sie zglosic wystarczy napisac post pt. Biorę udział w zawodach i wszystko jasne ;)Mateusz oficjalne zgłoszenia będa dopiero przyjmowane na nowym wątku ;) (2013/01/26 18:31)
Narazie nic nie rób do sezonu zostało jeszcze sporo czasu na bieżąco bd się tutaj pojawiać informacje to się dowiesz. Galerie trzeba bd zrobić tylko jeszcze napiszemy jak sie ja nazwie aaa i to są zawody spinningowe Ty łowisz na spinning ?
Nie jeszcze raz Ci mówie ,że to są Zawody SPINNINGOWE tylko i wyłącznie SPINNINGOWE więc się musisz zastanowić. Przecież Ty jesteś wybornym spinningistą to coż za problem ?:)
Ci którzy chca wziąc udział pisza np. 'biorę udział w zawodach' itp
http://forum.wedkuje.pl/f,uszwica-2013-nieoficjalne-zawody-spinningowe,598061,0.html
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.