Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Sceptycznie podchodze do tych świetnych wyników uzytkownika 'jatokuba123'. Wydaje mi się, że ryby, które sobie przypisuje były naprawde złowione przez osobę z którą on wędkuje. Nie umniejszając koledze, ale jego niektóre rozmiary i waga ryb sa mocno przesadzone np. Kleń 38cm który wazy 2,87kg. Takimi opowieściami nie zyskasz podziwu i szacunku u starszych i bardziej doświadczonych wędkarzy, a wręcz przeciwnie - nie beda Cie traktowac poważnie.
po1 ten pstrąg dalej pływa w rzece po 2 pytałem sie cb david bo nieznam uszwicy w wokowicach bo łowię w bielczy.a karaśki nigdy tam niespodkałem jak mówisz na mnie (dziecko) jak mam 15lat to nasz nieżle w glowie namieszane.OK będe sb robił zdj gdzie widać mnie a i jeszcze .Dawid dałeś zdj do obrotówka nr2 jest trzy razy mniejsza od szczupa a szczupak ma max 15cm a nie 25cm i kto tu przesadza!!!!!
Bez kitu ;D przez jakiegoś małolata wymiany zdań idą Dawidku weźmy odpuśćmy ,bo po co to wgl ?;P No i równiez przyłączam się do pytania jak z okazami ? było coś większego koledzy ? U nas pare grubszych kleni czyli takie 40+, okonie 30+ i pare fajniejszych szczupaków jeśli chodzi o Uszwice ;) aa i na początku kwietnia przy pierwszej zasiadce gruntowej z Dawidem złapaliśmy karasia na prawie 35cm a dlatego grunt ,bo było zimno, pochmurnie i woda była trącona a to nic dobrego przy połowie kleni na początku wiosny ;)
(2013/01/04 16:18)A sezon na Uszwicy...hmm, raczej kiepski,(nom chyba że pościągam jakieś foty z neta szczupŁych po 130cm i pare kleników 50+ i wrzuce do galerii :p). Nic godnego uwagi, parę lepszych okoni,ale też rzadko wędkowałem, w tym roku planuje łowić przedewszystkim na uszwicy , wiec może cos sie uda ciachnąć konkretnego. Pozdro i połamania kija w nadchodzącym sezonie !!!
A sezon na Uszwicy...hmm, raczej kiepski,(nom chyba że pościągam jakieś foty z neta szczupŁych po 130cm i pare kleników 50+ i wrzuce do galerii :p). Nic godnego uwagi, parę lepszych okoni,ale też rzadko wędkowałem, w tym roku planuje łowić przedewszystkim na uszwicy , wiec może cos sie uda ciachnąć konkretnego. Pozdro i połamania kija w nadchodzącym sezonie !!!
A sezon na Uszwicy...hmm, raczej kiepski,(nom chyba że pościągam jakieś foty z neta szczupŁych po 130cm i pare kleników 50+ i wrzuce do galerii :p). Nic godnego uwagi, parę lepszych okoni,ale też rzadko wędkowałem, w tym roku planuje łowić przedewszystkim na uszwicy , wiec może cos sie uda ciachnąć konkretnego. Pozdro i połamania kija w nadchodzącym sezonie !!!