Rzeka Uszwica ok.Brzeska - relacje

/ 235 odpowiedzi / 7 zdjęć
MaateuszK07

Jak naprawde Ty złapałeś tego kropka na Uszwicy to mam ładnego gula -.- no nic piękna ryba :) (2012/12/28 13:42)

daviid7

Sceptycznie podchodze do tych świetnych wyników uzytkownika 'jatokuba123'. Wydaje mi się, że ryby, które sobie przypisuje były naprawde złowione przez osobę z którą on wędkuje. Nie umniejszając koledze, ale jego niektóre rozmiary i waga ryb sa mocno przesadzone np. Kleń 38cm który wazy 2,87kg. Takimi opowieściami nie zyskasz podziwu i szacunku u starszych i bardziej doświadczonych wędkarzy, a wręcz przeciwnie - nie beda Cie traktowac poważnie.  (2012/12/28 17:26)

u?ytkownik140026

Sceptycznie podchodze do tych świetnych wyników uzytkownika 'jatokuba123'. Wydaje mi się, że ryby, które sobie przypisuje były naprawde złowione przez osobę z którą on wędkuje. Nie umniejszając koledze, ale jego niektóre rozmiary i waga ryb sa mocno przesadzone np. Kleń 38cm który wazy 2,87kg. Takimi opowieściami nie zyskasz podziwu i szacunku u starszych i bardziej doświadczonych wędkarzy, a wręcz przeciwnie - nie beda Cie traktowac poważnie. 

dawid ja je sam złapałem jak mam 15 lat zobacz moją galerie to się przekonasz (2012/12/28 18:02)

u?ytkownik140026

ja cb też cb już niebęde traktować poważnie jak żucasz oszczerstwa że ja niezłapałem tych ryb. To kłamstwo i to nie są świene wynkiki bo złapałem większe,ja sądze że mi niewierzysz bo takich wyników nieosiągasz
jesteś oszustem i pogrążasz innych wędkarzy (2012/12/28 18:06)

daviid7

Widac jakim wędkarzem jestes jak piszesz do mnie na priv i prosisz zebym Ci pisał gdzie i na co łowić. Jak łowisz to sobie łów i przede wszystkim poducz sie troche ortografi, i nie wmawiaj nam, że kleń na 38cm waży 2,5kg bo oprócz ciebie nikt na tym forum w to nie wierzy... Co do wyników to owszem, moze nie osiagam takich jak 'Ty' ale to nie ja ciebie wypytuje na jakie przynęty łowić karasie i inne ryby. Nie rozumiem na jakiej podstawie robisz ze mnie oszusta i psujesz mi reputacje skoro nie masz ku temu żandnych powodów.    (2012/12/28 22:36)

obcy91

Dawid chill out :) :D

Kolego młody, kolejnym razem staraj się robić zdjęcia trzymając rybę w rękach, a nie kłaść na ziemi, ustaw timer w aparacie i zapozuj ładnie.

I nie musisz zabierać każdej większej ryby do domu :) (2012/12/29 08:20)

u?ytkownik140026

po1 ten pstrąg dalej pływa w rzece po 2 pytałem sie cb david bo nieznam uszwicy w wokowicach bo łowię w bielczy.a karaśki nigdy tam niespodkałem jak mówisz na mnie (dziecko) jak mam 15lat to nasz nieżle w glowie namieszane.OK będe sb robił zdj gdzie widać mnie a i jeszcze .Dawid dałeś zdj do obrotówka nr2 jest trzy razy mniejsza od szczupa a szczupak ma max 15cm a nie 25cm i kto tu przesadza!!!!! (2012/12/29 10:55)

daviid7

po1 ten pstrąg dalej pływa w rzece po 2 pytałem sie cb david bo nieznam uszwicy w wokowicach bo łowię w bielczy.a karaśki nigdy tam niespodkałem jak mówisz na mnie (dziecko) jak mam 15lat to nasz nieżle w glowie namieszane.OK będe sb robił zdj gdzie widać mnie a i jeszcze .Dawid dałeś zdj do obrotówka nr2 jest trzy razy mniejsza od szczupa a szczupak ma max 15cm a nie 25cm i kto tu przesadza!!!!!

Nie będe z Toba dyskutował bo jak mówi pewnie przysłowie 'pewnych' ludzi się nie przegada. Ten szczupaczek ma ok 25cm, Tobie sie wydaje co prawda, ze ma 15cm bo patrzysz na wielkośc dłoni, ale nie każdy ma dłonie jak kobieta ;) dopóki byłeś kultularny i nie 'podskakiwałeś' to dawałem Ci wskazówki, ale za takie zachowanie nie nalezy Ci się pomoc. Przemyśl swoje zachowanie i nie pisz juz nic pod moim adresem bo sobie tego nie życzę! (2012/12/31 13:22)

u?ytkownik140026

nie jestes moim )tatom) żeby mi mówić  przemysl swoje zachowanie, aha pewnie tak mówisz bo sam go niemasz! (2012/12/31 16:05)

daviid7

Jak panowie podsumujecie sezon 2012 na Uszwicy? udało się wam przechytrzyć jakieś okazy? (2013/01/03 16:56)

MaateuszK07

jatokuba123 czy jak ty sie tam zwiesz zamilcz na tym forum bo za malo wiesz w sprawach wedkarstwa zeby tutaj z nami rozmawiac :) są wędkarze i bajkopisarze ty sie zaliczasz do tych drugich.. pozdro i pocwicz ziomus bo jak to czytam te bzdury to az mi cisnienie skacze a nie chce mi sie w tym nowym roku denerwowac. jak klamiesz to postaraj sie tak zeby to bylo klamstwo w ktore ktos moze uwierzysz a nie ze polowa ludzi na forum ma z cb beke ;) aha i uszwica w bielczy nie rozni sie praktycznie wgl o tej w wokowicach ta sama ryba podobny charakter rzeki wiec na wiosne wyruszaj lowic i poluj na te swoje karaski ;) Dawid wiesz jaki był sezon.. ja go podsumuje tak ,że kleń był ale nie było czasu.. na kleniki poświęciłem ok. 2 miesiące i polapalem troche ale ten sezon poswiece glownie tej rybie.. szczupakow bylo bardzo duzo.. i dzidziusie ktore bd rosnac w naszej rzece i zdarzyly sie ladne sztuki w tym 72cm ktory jest narazie moja zyciowka z Uszwicy no i trzeba wspomniec i ladnych okoniach 25 cm to byl standart i trafilo sie kilka sztuk 30cm :) jak dla mnie ogolnie sezon sredni bo nie mialem duzo czasu przez prace ten bd duuuzo lepszy co do tego jestem pewny..
jeszcze jedno slowo do Cb Kuba... troche wiecej szacunku do starszych kolegow i  sobie poczytaj co wypisywales to sam w to chyba nie uwierzysz.. ryby ladne ale troche przesadzasz z ich rozmiarem i waga wiec nie strzelaj fochow tylko do roboty w tym sezonie !:) (2013/01/04 16:10)

MaateuszK07

Bez kitu ;D przez jakiegoś małolata wymiany zdań idą Dawidku weźmy odpuśćmy ,bo po co to wgl ?;P No i równiez przyłączam się do pytania jak z okazami ? było coś większego koledzy ? U nas pare grubszych kleni czyli takie 40+, okonie 30+ i pare fajniejszych szczupaków jeśli chodzi o Uszwice ;) aa i na początku kwietnia przy pierwszej zasiadce gruntowej z Dawidem złapaliśmy karasia na prawie 35cm a dlatego grunt ,bo było zimno, pochmurnie i woda była trącona a to nic dobrego przy połowie kleni na początku wiosny ;)

(2013/01/04 16:18)

u?ytkownik59121

Siema panowie!!! Ale mam beke z tego kuby czy jak mu tam. Troszke poszperaŁem w necie i luknijcie co znalazŁem :DDD Dość, że ściemnia z wagą, nie umie pisać to jeszcze chwali sie nie swoimi rybami :) zwalił fote z neta i wrzuciŁ jako złowioną przez siebie... bbbuuuuaaaahhhhhaahahahaaha!!!!!!!!!

http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=6479

luknijcie na dole strony :) (2013/01/04 16:31)

obcy91

Tak też myślałem od poczatku, tylko nie chciało mi się szukać... (2013/01/04 16:40)

u?ytkownik59121

A sezon na Uszwicy...hmm, raczej kiepski,(nom chyba że pościągam jakieś foty z neta szczupŁych po 130cm i pare kleników 50+ i wrzuce do galerii :p). Nic godnego uwagi, parę lepszych okoni,ale też rzadko wędkowałem, w tym roku planuje łowić przedewszystkim na uszwicy , wiec może cos sie uda ciachnąć konkretnego. Pozdro i połamania kija w nadchodzącym sezonie !!! (2013/01/04 16:45)

u?ytkownik140026

A sezon na Uszwicy...hmm, raczej kiepski,(nom chyba że pościągam jakieś foty z neta szczupŁych po 130cm i pare kleników 50+ i wrzuce do galerii :p). Nic godnego uwagi, parę lepszych okoni,ale też rzadko wędkowałem, w tym roku planuje łowić przedewszystkim na uszwicy , wiec może cos sie uda ciachnąć konkretnego. Pozdro i połamania kija w nadchodzącym sezonie !!!

mam to gdzieś że mi dacie opinie 1 powtórze mam was gdzieś ok niebęde pisał na tym forom tylko niepszcie że jestem oszustem bo ciól o mnie wiecie (2013/01/04 20:50)

u?ytkownik140026

A sezon na Uszwicy...hmm, raczej kiepski,(nom chyba że pościągam jakieś foty z neta szczupŁych po 130cm i pare kleników 50+ i wrzuce do galerii :p). Nic godnego uwagi, parę lepszych okoni,ale też rzadko wędkowałem, w tym roku planuje łowić przedewszystkim na uszwicy , wiec może cos sie uda ciachnąć konkretnego. Pozdro i połamania kija w nadchodzącym sezonie !!!

mam to gdzieś że mi dacie opinie 1 powtórze mam was gdzieś ok niebęde pisał na tym forom tylko niepszcie że jestem oszustem bo ciól o mnie wiecie (2013/01/04 20:50)

u?ytkownik140026

u?ytkownik140026

daviid7

No cóż, kuba chciał wyjść na dobrego wędkarza, a tylko się skompromitował. 
Co do wyników to można powiedzieć, że jest za czym polować z wędką na Uszwicy. Pozostaje tylko czekać na wiosnę :)
(2013/01/04 20:59)

MaateuszK07

Ojj tak byle do początku kwietnia.. Lekki spinning i wio za kleniami :) kuźwa nie mogę się doczekać ^^ ps. Kuba naprawdę piękny pstrąg gratuluje wybrałeś naprawdę świetne zdjęcie ;D buuuhahahah (2013/01/04 21:22)