Rzeka Noteć

/ 8 odpowiedzi
Witam :) Koledzy moje pytanie dziś dotyczy rzeki NOTECI , a mianowicie czy Ktoś z was ją zna i co o niej myślicie jako o łowisku ???? Jakie największe rybki tam złowiliście ????
janush1987

No koledzy nie wierze ze nikt nie zna Noteci ? A ja naprawdę chciałbym się o niej coś od Was dowiedzieć. Proszę o jakieś informacje na temat łowionych tam rybek:))) (2009/05/22 11:27)

goryl25

No właśnie koledzy ! Nie obijajcie się ! Mi też zależy na tych informacjach bo ja także łowie na NOTECI i nic nie moge złapać :( (2009/05/22 19:19)

masstech

Wiatm ! :) Rzeka noteć jest że tak powiem druga z moich najblizszych rzek :) Łowię tam dośc czesto jestem mlodym wedkarzem ale juz swoje sukcesu mam :D Mozna zlowic tam wiele ciekawych gatunkow ryb rozniej wielkosci najlepiej na przystani PZW Osiek  oraz w Białośliwiu na starorzeczu jak dobrze pamietam czy jakos tak :) tylko jest z tym problem wiosna ze zaczyna zielsko strasznie rosnac na noteci ale to chyba nie tylko na niej Pozdrawiam Masstech :) (2010/12/11 20:40)

zlyyy31

Znam Notec od sluzy w Stobnie az po Czarnkow czasami z kolegami robimy splyw pontonem i spiningiem w reku.Mam tez swoje miejsca na sierpniowe zasiadki nocne za leszczem.Latem rzeka jest zarosnieta i nie znajacy wody nie polowi.Wiosna bierze ladna ploc nawet taka do kilograma,latem leszcze,a jesien i wczesna zima to spining.Najwieksza ryba jaka zlowilem byl sum 134cm.Leszcze 2kg to normalka.W ubieglym roku w styczniu zlowlem nawet troc swoja pierwsza choc od paru lat uganiam sie za nia po Parsecie i Redze.Nie podaje dokladnych miejsc polowow bo klusownictwo jest ogromne a jedno z miejsc jest zimowiskiem i jak mam czas w grudniu to skusze na czerwonego ladnego leszcza lub okona. (2010/12/12 14:57)

laskaa1990

podaj miejsce ktorye cie interesuje bo notec ciagne sie dlugioe kilomerty :) (2011/04/29 11:07)

sebuss

Słyszałem że na Noteci są Szczupaki to prawda. Proszę o odpowiedź. ;) (2011/07/17 21:26)

pmizera87

Zobacz w galerii wg łowisk na stronie sklepu wędkarskiego leszcz z Poznania - www.leszcz.pl Tam są fotki znad Noteci nawet z brzanami i certami!

(2011/07/17 22:33)

ArekWawa111

wczoraj byłem nad Notecią w okolicy Ujścia - 3 okonie na spining, jeden ładny grubasek. pzdr (2018/09/19 21:37)