Kolega szczurros specjalnie tak pisze, żeby innych zniechęcić.
Boi się że wszystkie rybki wyłowimy :)
Siema przemo.Planujesz może wypadzik na weekend??Ja prawdopodobnie będę w niedzielę jak wszystko ogarnę do zrobienia..
(2012/03/23 16:56)Siema przemo.Planujesz może wypadzik na weekend??Ja prawdopodobnie będę w niedzielę jak wszystko ogarnę do zrobienia..
Witam.Dziś byłem na Narwi,miejscowość Gąsiorowo od 7:00 do 13 i totalna lipa.
2 ślimaki,1 małż i 1 malutka Babka.Jedno branie na federka.Na spławik nic nie skubało.Nie dało żucić zestawy przed siebie .
Dawno tak nie zmarzłem jak dziś.Wiatr pizgał niesamowicie centralnie w pysk.
Ogólnie bardzo dużo wędkarzy ale nikt nie połapał.Jedynie jeden gościu miał jakąś nieduża płoc w siatce.Ja zwijałem się jako ostatni,Wszyscy szybko wracali do domciu.
Witam.Dziś byłem na Narwi,miejscowość Gąsiorowo od 7:00 do 13 i totalna lipa.
2 ślimaki,1 małż i 1 malutka Babka.Jedno branie na federka.Na spławik nic nie skubało.Nie dało żucić zestawy przed siebie .
Dawno tak nie zmarzłem jak dziś.Wiatr pizgał niesamowicie centralnie w pysk.
Ogólnie bardzo dużo wędkarzy ale nikt nie połapał.Jedynie jeden gościu miał jakąś nieduża płoc w siatce.Ja zwijałem się jako ostatni,Wszyscy szybko wracali do domciu.
Dzięki za info. Miałem jechać dzisiaj z rana. Byłem nawet wczoraj na zwiadzie zobaczyć co i jak (strasznie wiało), ale chyba sobie jeszcze odpuszczę z tydzień i pojadę na Kanał Żerański. (2012/03/27 00:48)![]()
adaskoelektryk
Witam, byłem 23.03 na Narwi okolice Tykocina, okonie na spławik-na czerwonego.(2012/03/27 09:04)![]()
aquis
witam był ktoś może ostatnia na rybkach w Gąsiorowo albo Łacha jak tak to dajcie znać (2012/03/27 16:23)![]()
StanO29
ja też byłem w tym samym czasie na Narwi w okolicach Wizny totalna lipa wiatrzysko (2012/04/08 09:53)![]()
Macloud25
Witam wszystkich.Odświeżam temacik,czy ktoś może ostatnio był no i oczywiście jakie efekty? (2012/04/16 12:17)![]()
lowca3105
Byłem 14 04 2012 1 leszczyk kilka ładnych płoci okolice Wizny (2012/04/16 17:06)![]()
aquis
Jasiek jedziesz może na weekend majowy na rybki?? (2012/04/17 07:45)![]()
StanO29
dzisiaj bylismy z kolegą na Narwi, na odcinku należacym do PZW było cudnie ciepełko rybka nie bardzo dopisała, ale jeden linik 45 cm i reszta to maleństwa jakieś malutkie płoteczki, wzdręgi, nie było wogóle okonia próbowałem na boczny i malutkie gumki na głowce, obrotówki i nic dwa malutkie szczupaczkipo jakieś 35 cm. ale za to jak sie zeskwarzyłem twarz, plecy rece czerwone jaku raczka
pozdraiwm
(2012/04/28 21:16)![]()
Macloud25
Witam wszystkich.Jak tam koledzy sytuacja na Narwi.Leszczyk się już wytarł czy jeszcze nie warto ruszać z federkami???Byłem ostatnio na majówkę ale straszna nędza co do ryb,jedynie pogoda i klimacik miodzio.... (2012/05/13 18:55)![]()
Macloud25
DO MODERATORA....Jeśli można to proszę o przeniesienie tematu do WIADOMOŚCI ponieważ ten wątek wcześniej znajdował się właśnie tam a nie w HYDEPARK (2012/05/13 19:05)![]()
Macloud25
Wita.Jak tam sytuacja na Narwi z braniami i leszczem???.Byłem tydzień temu to lipa straszna.Jedno branie w nocy i w dodatku sum.Wodę strasznie spuścili,ponoć remontują tame w Dębe,dlatego tak sobie tłumaczę że ta nędza to przez stan wody.A jak u was koledzy efekty?? (2012/05/27 16:02)![]()
gruntowny
witam.
Narew w okolicach Łachy w maju też mi nie dopisywała, kompletnie nic się nie działo a stałem z federkami.
W niedzielę wyjechaliśmy dalej w stronę Pułtuska i mimo fajnej pogody bo nie grzało mocno a i deszcz głowy nie zmył efektów większych nie było.
Kolega 3 małe płocie wyjął i jednego Sandacza 38cm, grunt ma białego robaka z przypadku :)
Rozmawialiśmy z innymi, którzy z łódki czesali od świtu i szczupak czy sandacz im się nie okazał. (2012/06/05 18:22)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
![]()
Macloud25
Witam wszystkich.Ponawiam temacik.Ostatnio straszna bryndza na Narwi była,no ale mineło trochę czasu i wreszcie można ruszyć nad wodę.Więc koledzy jak tam wasze wyniki na Narwi?zaczął skubać już leszczyk czy dalej moczenie kiji bez brania rybek.Pozdrawiam.... (2012/06/21 23:25)![]()
Macloud25
Widzę że strasznie cieniutko z wpisami,czyżby nikt nie bywał na Narwi w ostatnim czasie... (2012/06/22 15:22)