Dzięki za odpowiedż ale chodziło mi raczej o łowienie stacjonarne z brzegu rybki typu leszcz,sum,lub lin.Może być również odcinek Narwi od Wierzbicy aż do Pułtuska,więc koledzy jeśli ktoś w ostatnich dniach był w tym rejonie na rybkach to proszę o info czy coś się wreszczie zaczeło dziać...Pozdrawiam
(2011/09/06 15:43)
To wielka szkoda,jeszcze 2 miesiące temu można było połowić piękne leszcze od 2 do 3kg a ostatnim czasem nawet nic nie trąci.Chyba ryba się gdzieś wyniosła albo to efekt łapania na sieci panów z Wierzbicy.
(2011/09/06 16:24)
O jaką odnogę ci chodzi?????Czy to jest może STAWINOGA??????????
(2011/09/07 19:05)
coś tam bierze :)
Nie na tym odcinku Narwi o który Ci chodzi, ale rybki z Narwi.
To zdjęcie z ostatnich dni sierpnia. Takich leszczyków było sporo.
(2011/09/07 19:19)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
coś tam bierze :)
Nie na tym odcinku Narwi o który Ci chodzi, ale rybki z Narwi.
To zdjęcie z ostatnich dni sierpnia. Takich leszczyków było sporo.
(2011/09/07 19:23)
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
nie wiem jaka to odnoga, nie jestem z tamtad, wiem ze na narwi w bronowie jest strasznie duzo odnog, lecz na niej jeszcze nikogo nigdy nie widzialem ryb jest tam strasznie lecz nie rozumiem czemu tam nie ma wedkarzy, ojciec wyjmowal tam liny 1-1,5kg, moge ci powiedziec ze na prawo od mostu tyle ci moge wytlumaczyc
W przyszłym tygodniu wybieram się nad Narew i tak myślę w okolice Pułtuska, ale jeszcze nie wiem dokładnie.
Między innymi taki leszczyk
(2011/09/15 16:25)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.