Witam szanownych forumowiczów.
W weekend wybieram się na Narew w okolice Pomiechówka. Czy ktoś z kolegów może podrzucić informacje jak w tamtym rejonie z rybkami? Czy coś gryzie czy raczej kiepsko? Co można połowić?
Pozdrawiam.
Witam szanownych forumowiczów.
W weekend wybieram się na Narew w okolice Pomiechówka. Czy ktoś z kolegów może podrzucić informacje jak w tamtym rejonie z rybkami? Czy coś gryzie czy raczej kiepsko? Co można połowić?
Pozdrawiam.
Witam kolegę.
A więc pojechałem w niedzielę z rana. Ogólnie dużo ludzi, lepsze miejscą zajęte w związku z tym rozstawiłem się na dość obiecującej (tak mi się wydawało) miejscówce ok. 100m od skarpy. Skończyło się na kilku małych płoteczkach wyciągniętych do godziny mniej więcej 7.00. Była to pierwsza godzina łowienia. Później nic. Straszna lipa. Zastanawiam się tylko jak na tym odcinku brania wyglądają w nocy i czy nie warto byłoby pojechać tam na noc. Wędkuję sobie w Czarnowie od kilku ładnych lat i to co zauważyłem to to, że jak tylko jest kilka ciepłych dni to w dzień praktycznie nie ma brań. Zaczyna się coś dziać bliżej wieczora stąd tak myślę o nocy.
Pozdrawiam.
(2011/05/23 07:24)