Rybomania POZNAŃ 2016

/ 7 odpowiedzi
Witam! Pewnie wielu z was zdążyło odwiedzić targi Rybomania  piszcie jakie są wasze wrażenia opinie. Osobiście uważam że są to najlepsze targi na jakich byłem od 3 lat. Oczywiście tłok ale to tradycja, pomysł z dwoma halami super no i w końcu nie dało się odczuć że to Karpomania tylko Rybomania ogólnie super! Piszcie!!!

TheBill

Witam! Pewnie wielu z was zdążyło odwiedzić targi Rybomania  piszcie jakie są wasze wrażenia opinie. Osobiście uważam że są to najlepsze targi na jakich byłem od 3 lat. Oczywiście tłok ale to tradycja, pomysł z dwoma halami super no i w końcu nie dało się odczuć że to Karpomania tylko Rybomania ogólnie super! Piszcie!!!

Nawet spoko, pierwszy raz byłem na targach
(2016/02/13 19:19)

Draq

Ciesze się, że byłem wczoraj. Przelotnie przeglądając FB natknąłem się kilkukrotnie na zdjęcia z dzisiejszego dnia - bardzo dużo ludzi, a ja lubię sobie w spokoju wszystko obejrzeć bez pośpiechu. Co tu dużo mówić, z perspektywy ubiegłych targów... powróciło akwarium, większa przestrzeń wystawowa, która teoretycznie powinna zagwarantować mniejszy ścisk. Sporo ciekawostek, ludzi z branży.... Z roku na rok targi stają się coraz większe, świadczy to o tym, że coraz więcej zagranicznych firm traktuje nasz rynek na poważnie przedstawiając nam swoje produkty. Moją uwagę przykuło kilka produktów, które będę sprawdzał w bieżącym sezonie - wydają się być ciekawe ;)

Krrrrrrrótka relacja z wczorajszego Vip Day'a jest do przejrzenia na moim blogu:
http://rubiksfishing.pl/targi-rybomania-2016-vip-day-12-02-2016/

Jest to ułamek ogromnej ekspozycji. Nie byłem w stanie pokazać wszystkiego. Kto był - ten wie o czym mówię, a ten kto nie był - niech żałuje :)

Pozdrawiam (2016/02/13 19:23)

Tomas81

W porównaniu do wczorajszego VIPDay dziś była masssakra... Kupa ludzi, ciężko było sie przebić do niektórych stoisk. A tym bardziej już można było zapomnieć o choć trochę dłuższej pogadance z wystawcami. Ale to właśnie "urok" dnia ogólnie dostępnego. Cóż, za rok chyba będę tylko w piątek.

Co do samych targów, oferta wyraźnie rośnie. Jest też sporo ważnych światowych premier czym jestem mocno zaskoczony. Bo nie oszukujmy się, Polska (nawet Europa) to wędkarski trzeci świat. Ale ceny...generalnie niech nikt się nie nastawia na jakieś dobre promocje czy rabaty. Niestety jest drogo. Za to wielkim plusem jest możliwość pomacania wielu rzeczy. Dla mnie osobiście te targi to poznawanie nowych ludzi, zawieranie znajomości, sprawdzanie nowości rynkowych. Lecz nie ich bezpośrednie kupno;-) Ale oczywiście coś sobie przywiozłem hehe

W każdym razie WARTO! :-) (2016/02/13 20:25)

Jakub Woś

Choroba mnie zmogła i niestety nie dałem rady (2016/02/14 21:15)

FELIPE

Ja w tym roku wybrałem opcje z noclegiem, i się skończyło mega kacem.
Więc dużej radości ze zwiedzania nie było :( 
Generalnie nastawiłem się na drobny sprzęt do zestawów końcowych, plećki, haki itd.
Jednak o dziwo dostałem dobrą cenę kręciołów i wróciłem z dwoma, zatem targi pod kątem zakupów bardzo udane. (2016/02/14 22:08)

przemyslaw-misi

ceny z kosmosu, nadmiar niepotrzebnych stanowisk i innych ofert... np stanowisko z klejami, albo koles, który robi swieczki wodne ;/ zal!
6 ludzi na metr kwadratowy ;/
ale czego sie nie zrobi dla zoobaczenia nowinek i pomacania wedek spinningowych za 1200 zł z kołowrotkami za 2800 zł^^
wszystko super, tylko brak mozliwosci dokladniejszego zapoznania sie i pomacania wszystko co interesuje... bo rozpraszaja ludzie i wszedzie przepychanki.

ogolnie, żeby moc poogladac wszystko to tydzien nie wystarczy...

ja najwieksze zakupy zrobilem w centrum wedkarstwa... jakies 3 km od targów... bylo w dni rybomanii tam 15 procent zniszki i dla kazdego prezent^^ mniej ludzi... towar podstawowy, z ktorego kazdy wedkarz jest zadowolony, bez wymyslania i sztucznych usmiechów^^
(2016/02/15 00:08)

dendrobena

Kiedyś odwiedzałam targi z wnukami.Teraz już ich mniej to interesuje."Centrum wędkarskie" mam w zasięgu ręki. Tam można kupić wszystko.Pozdrawiam. (2016/03/05 06:22)