Rybomania 2019 Gliwice

/ 5 odpowiedzi
Witam Wędkarzy :) Powiedzcie mi na co warto wziąść uwage a mianowicie co byście polecieli na zakup na Rybomani 2019. Zadaję ten wątek bo niektórzy orientują się widząc jakie marki Będą tam Gościły :) Napewno Kupie przynęty spinningowe, Żyłkę lub plecionkę oraz rozejżę się za Kijem 270 ,do 28gr .Pochwalcie się Co kupiliście na Targach i co przykuło wam uwagę. Jak Wiecie będzie tez dużo Nowości 2019. Każdy znajdzie Sobie coś dla Siebie od Spławikowca Po Karpiarza,Muszkarza czy suma... Wrzucajcie Fotki i zostawcie komentarz na ten temat. Relacja też będzie mile widziana jak Wam sie podoba/ło co was zaskoczyło lub czego zabrakło. ps/ Mam nadzieję że Będą Spodniobuty bo w 2018 w Sosnowcu niestety nie bylo ;) Nie ma to jak zacząc sezon na Targach :) Kobity do galerii a My na Rybomanię :D
michal86fishsl

https://www.facebook.com/events/350635588862990/ Link do Strony Rybomania 2019 Gliwice (2019/03/05 14:02)

patryk-kociemba

patrzac na liste wystawcow gliwickich, to bedzie problem by znaleźć coś innego ciekawego poza karpiowymi nowosciami. Oczywiście są także wystawcy z innymi metodami ale w bardzo okrojonym składzie. (2019/03/05 15:19)

voodooman

Mam znajomego wlasciciela sklepu wedkarskiego. Wystawial w 2018r w sosnowcu i teraz tez bedzie w gliwicach. Pisze to dlatego zeby nie bylo ze zmyslam ale za 3 dni w sosnowcu za malutkie stoisko zaplacil wjęcej czynszu niz za miesiac niemalego sklepu. Wniosek z tego taki ze dobrze ze sa takie targi ale moim zdaniem tylko poto aby zobaczyc to i tamto a kupic puzniej w stacjonarnym sklepie. A dlaczego ?. No bo wszyscy dzwigaja ceny zeby nie byc do tylu i by czynsz sie zwrocil. Bede w sobote w gliwicach to porownamy ceny stacjonarne i targowe. (2019/03/07 21:26)

ferdas

Byłem w sobotę ... beznadzieja ! Tłok , ścisk, ludzie się popychają, potrącają. Kumulacja stoisk na małej powierzchni. Porażka. (2019/03/11 07:30)

voodooman

Tak jak Czeslaw napisal masakra. Zeszlego roku w sosnowcu bylo stanowczo wiecej przestrzeni. Bylo pare firm ktorych sprzet mozna dostac tylko w necie lub w innej czesci polski . Pewne sklepy maja wylacznosc na handel sprzetem danej firmy jak np. Flagman. Dlatego moglem zobaczyc kolowrotki osobiscie. A ze cena byla mniejsza niz w sklepie stacjonarnym co mnie bardzo zdziwilo no to kupilem jeden kolowrotek. (2019/03/11 08:45)