Rybki na mapie

/ 8 odpowiedzi
Witam wszystkich jestem nowym i początkującym wędkarzem,mam pytanko chciałem sprawdzić gdzie mogę łowić mając opłate w okręgu bielsko biała,no i szukając na tej mapce to czy mam patrzec na te niebieskie i zielone rybki :)??dokładnie chodzi mi o jezioro nyskie i otmuchowskie??widnieją tam te rybki czy to oznacza że mogę się tam wybrać bez żadnych dopłat??Z góry dziękuje za odpowiedź.
adler

Serwus . 

Jak otworzysz tą stronkę z mapą to widzisz legendę : 

Rybka niebieska -  łowisko PZW

Rybka zielona - łowisko specjalne

Otwórz i zobacz . 

http://www.wedkuje.pl/lowiska-wedkarskie.html

(2012/08/08 21:58)

stars

Ok,czyli łowimy bez dopłat tam gdzie niebieskie rybki.Dziękuję bardzo za tak szybką odpowiedź. (2012/08/08 22:10)

Roxola

Witam wszystkich jestem nowym i początkującym wędkarzem,mam pytanko chciałem sprawdzić gdzie mogę łowić mając opłate w okręgu bielsko biała,no i szukając na tej mapce to czy mam patrzec na te niebieskie i zielone rybki :)??dokładnie chodzi mi o jezioro nyskie i otmuchowskie??widnieją tam te rybki czy to oznacza że mogę się tam wybrać bez żadnych dopłat??Z góry dziękuje za odpowiedź.

__________________________________________________________________________________
Nie sugeruj się rybkami na mapie, bo może tam być błąd...Jeżeli masz opłatę w Bielsku Białej, to również masz coś takiego jak zezwolenie, nie bój się do tego zajrzeć i przeczytać.Tam również mogą być wypisane ograniczenia do danego łowiska. (2012/08/08 23:56)

pfalkor

Patrz na niebieskie ale jak kolega wyzej napisal moze byc blad ... W twoim kole niema jakiegos wykazu lowisk nalezacych do kola?  (2012/08/09 09:30)

u?ytkownik128179

Witam podłacze się pod temat,mieszkam w Szczecinie i tu mam wykupione składki na wody PZW jade teraz na urlop pod Warszawe i chciałbym powędkować na zalewie zegrzyńskim i kanale źerańskim czy ja mogę tam wędkować na tym pozwoleniu czy jakieś dodatkowe opłaty musze wniešć?zalew zegrzyński to tez wody PZW.pozdrawiam (2012/08/09 11:03)

KSU

Wejdz na pzwbielsko i wszystko tam jest napisane. Rzeka skawa i soła wraz ze zbiornikami zaporowymi. (2012/08/09 21:21)

wdjanosik

Kolego opłatę za wędkowanie w okręgu mazowieckim ; ) miejsca,które wymieniłeś nie wymagają dodatkowych opłat. (2012/08/09 22:49)

jurasek15

Ok,czyli łowimy bez dopłat tam gdzie niebieskie rybki.Dziękuję bardzo za tak szybką odpowiedź.

To jeszcze spytaj się kolegi, który nie do końca odpowiedział na Twoje pytanie czy zapłaci za Ciebie mandat na Otmuchowie. :-)

Dopłata jest 80 PLN na opolskie.

A tu masz źródło:

http://www.pzwbielsko.pl/?act=porozumienia

Pozdrawiam. (2012/08/10 10:16)