Witam
Panowie poszukuję dobrej i sprawdzonej rury wyrzutowej, prosze o radę
Witam
Zrób sobie taką sam. Butelkę plastikową po napoju 0,33 l/ 0,50 l tniesz przy denku pod kątem i w szyjkę wkładasz dopasowany do jej średnicy kij, sklejasz łączenie szeroką taśmą. Rzutka jak ta lala.
jak wszystko co "karpiowe"takie rury mają odpowiednią cenę.:)
obejrzałem w sklepie takie cudo z włókna węglowego,pomierzyłem i zrobiłem sobie z rurki pcv na wzór tamtej.daje radę,kulki i pellet latają spoko. ostatnio jednak wolę procę
(2011/01/24 19:47)Witam.Z Wami to ja na pewno nie znajdę wspólnego języka.Testowałem już wiele rur i mógłbym coś doradzić,ale jednak wstrzymam się od głosu.Pamiętajcie,żeby wypuszczać złowione ryby.Pozdrawiam.
To aż taki jesteś GOŚĆ, że jestesmy dla Ciebie za niscy w temacie? Cieniasy same, a Ty masz TYLKO najmądrzejsze rady dla takich AMATORÓW, tak?
(2011/01/25 18:06)Witam.Z Wami to ja na pewno nie znajdę wspólnego języka. Testowałem już wiele rur i mógłbym coś doradzić,ale jednak wstrzymam się od głosu.Pamiętajcie,żeby wypuszczać złowione ryby.Pozdrawiam. Oooo , ciekawie prawisz ? To po jasną cholerę ten komentarz jak nie chcesz doradzić ?A może chcesz sie pożalić albo coś ? Brak mi słów ! (2011/01/25 20:51)
Witam
(2011/01/25 22:37)
Witam.Z Wami to ja na pewno nie znajdę wspólnego języka. Testowałem już wiele rur i mógłbym coś doradzić,ale jednak wstrzymam się od głosu.Pamiętajcie,żeby wypuszczać złowione ryby.Pozdrawiam.
To aż taki jesteś GOŚĆ, że jestesmy dla Ciebie za niscy w temacie? Cieniasy same, a Ty masz TYLKO najmądrzejsze rady dla takich AMATORÓW, tak?
(2011/01/26 12:04)
chyba go zapowierzyłeś bo go wcieło>pozdrawiam
a może nie ma najmniejszej ochoty sie z wami sprzeczać????
zresztą dla mnie(jak i zapewne dla niego rura wyrzutowa to tzw cobra czyli rura (plastikowa lub aluminiowa) służąca do rzucania kulkami (pojedynczo lub po kilka szt) ma odległość 100m
a wy tu gadacie o jakiś procach czy łyżkach zanętowych.
(2011/01/26 12:13)
chyba go zapowierzyłeś bo go wcieło>pozdrawiam
a może nie ma najmniejszej ochoty sie z wami sprzeczać????
zresztą dla mnie(jak i zapewne dla niego rura wyrzutowa to tzw cobra czyli rura (plastikowa lub aluminiowa) służąca do rzucania kulkami (pojedynczo lub po kilka szt) ma odległość 100m
a wy tu gadacie o jakiś procach czy łyżkach zanętowych.
Istotnie , chyba o cobrę chodzi ?