Roślinka- jakie to zioło?

/ 106 odpowiedzi / 8 zdjęć
Kowal73

A czy ja mogę się wkupić?.....tak po-ciiiiiichutku:):)Nie zły tu e-biznes Robicie:) (2012/06/26 13:55)

CZzesio

Czesiu, mogło tak sie zdarzyć bo jeżeli chodzi o "moją" roślinke to jakies 2 tygodnie temu poległa pod kosiarką żyłkową przy okazji koszenia pola.

Witam :)  No i po biznesie .......a miało być tak pięknie ...dla każdego po równo ...(3 lata w zawieszeniu ;P  )

Pozdrawiam Wszystkich "u-działkowców". (2012/06/26 14:17)

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

getka

Czesiu, mogło tak sie zdarzyć bo jeżeli chodzi o "moją" roślinke to jakies 2 tygodnie temu poległa pod kosiarką żyłkową przy okazji koszenia pola.

kurcze to trzeba by jakąś strefę ochronną założyć na ten teren że to wylęg ptaków i nie można kosić "trawy" :D (2012/06/26 14:17)

jacenty75

Może w przyszłym roku zainwestować w parke czajek - wypuszcze, rozgłośnie i zakaz wszelkich maszyn mechanicznych gwarantowany a i z UE jescze jakaś dotacja by skapneła.  (2012/06/26 17:02)

Roxola

I cały mój Business plan legł w gruzach...   a raczej w trawie. (2012/06/27 21:18)

Kowal73

Ach,,,Wy to zaraz tak już,,,, Na Nie hi hi:);) bądźmy dobrej myśli, że wcześniej czy później jeszcze wyrośnie...Nie? Jacku, tam proponuje, trzeba więcej wody,,wody:):) he he :) (2012/06/27 21:58)