Nie pozwólmy by wątek się "wypalił"...:) Zróbmy "zadymę"! Tylko na luzie.;)
(2012/06/01 23:54)Nie pozwólmy by wątek się "wypalił"...:) Zróbmy "zadymę"! Tylko na luzie.;)
Nie ma takiej możliwości,"chwasty" trzeba palic ;-) J my wspólnie mówimy trawiannym skrytożercą,NIE.ale na pizzę z łysiczką można zaprosic przeciwników roślinki z postrzępionymi listkam.;-)
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Wreszcie sie zdecyduj CZzesio bedziesz to praworecznie kosil czy lwo
w tym wieku juz trzeba wiedziec!!
Sam już nie wiem? Prawo czy leworeczny jestem? Poważnie.
(2012/06/02 11:02)Małolaty kopcą dobre ziółko,to może jakieś nasionko zgubią,które da życie roślince o magicznej mocy.Młodzieży z dreadami zapraszam pod me pueblo,jarajcie ile wlezie,tylko nie chlejcie tego piwa. ;-)))
Z tym zaproszeniem młodzieży z dredami to ostrożnie , bo wiesz ,że tego nie da się rozczesać i jak się ogolą to będziesz miał pod pueblo łyse pały i moż być kłopot
Wreszcie sie zdecyduj CZzesio bedziesz to praworecznie kosil czy lwo(2012/06/02 11:07)
w tym wieku juz trzeba wiedziec!!
Witam :) ...a to nie jest wszystko jedno ? Myślałem , że liczy się efekt końcowy ;)
A ,że nie jest to jeszcze legalne ,czyli lewy biznes to może lewo-ręcznie spróbuję ;)
Czesio - powiedz ino synek, gdzie ty żeś tego Kamisa nabył. Pokazało się to w Tesco czy w Biedronce? No bo mam do tych sklepów kawałeczek i zaraz mogę dokonać zakupu. Ale wczoraj byłem i nie widziałem jak pragnę zdrowia!
Słuchajcie wszyscy "udziałowcy" (Zbyniu dla Ciebie jakaś extra fucha się znajdzie) ja generalnie w weekendy staram sie uniakać kompa tak więc wybaczcie brak aktywności z mojej strony. Roślinke codziennie odwiedzam i zapewniam, że jeszcze jest i ma się dobrze może w poniedziałek jakieś aktualne foto (może być z datą) podeśle. Dziasiaj już spadam bo bbbardzo wcześnie rano wyjeżdzam dosyć daleko na swóje debiutanckie spotkanie z dzikimi kropkami.
(2012/06/02 20:14)identyczna ci wyrośnie jak wsadzisz do ziemi konopie z ogrodniczego (włóknista)
a nawet jeśli była by to klepiący krzak to jest to męski krzak
(2012/06/05 21:38)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.