Roślinka- jakie to zioło?

/ 106 odpowiedzi / 8 zdjęć
JOPEK1971

Małolaty kopcą dobre ziółko,to może jakieś nasionko zgubią,które da życie roślince o magicznej mocy.Młodzieży z dreadami zapraszam pod me pueblo,jarajcie ile wlezie,tylko nie chlejcie tego piwa. ;-)))  (2012/06/01 21:44)

Iras1975

Nie pozwólmy by wątek się "wypalił"...:) Zróbmy "zadymę"! Tylko na luzie.;) (2012/06/01 23:11)

Roxola

Domagajmy się od Jacka, codziennego dodawania zdjęć z uprawy.W końcu też jesteśmy udziałowcami  :) (2012/06/01 23:39)

JOPEK1971

Nie pozwólmy by wątek się "wypalił"...:) Zróbmy "zadymę"! Tylko na luzie.;)

Nie ma takiej możliwości,"chwasty" trzeba palic ;-) J my wspólnie mówimy trawianym skrytożercą,NIE. (2012/06/01 23:50)

JOPEK1971

Nie ma takiej możliwości,"chwasty" trzeba palic ;-) J my wspólnie mówimy trawiannym skrytożercą,NIE.ale na pizzę z łysiczką można zaprosic przeciwników roślinki z postrzępionymi listkam.;-)

(2012/06/01 23:54)

u?ytkownik104859

jarajcie ile wlezie,tylko nie chlejcie tego piwa. ;-)))

Nie nie wątek się nie wypali trzeba go dobrze wysuszyc aby zapalic?
Ja bym proponowal" chlejcie "jak wam smakuje ale "jarajcie" z godnoscia PIESIEWICZA a nic na uszczerbku nie stracicie (2012/06/02 04:57)

CZzesio

http://pu.i.wp.pl/k,Mjk5NDMzMDUsNDI4ODU=,f,kulka_1_gandzia.gifDzień dobry :)  Jak by coś to chętnie pomogę w żniwach :)http://pu.i.wp.pl/k,Mjk5NDMzMDUsNDI4ODU=,f,kulka_1_gandzia.gif

http://pu.i.wp.pl/k,Mjk5NDMzMDUsNDI4ODU=,f,kulka_1_gandzia.gif                                                                                http://pu.i.wp.pl/k,Mjk5NDMzMDUsNDI4ODU=,f,kulka_1_gandzia.gif       (2012/06/02 10:36)

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

henryk58

Ja mogę pomóc skręcać ,mam samochód i dobrze mi to wychodzi (2012/06/02 10:50)

Bernard51

Wreszcie sie zdecyduj CZzesio bedziesz to praworecznie kosil czy lwo
w tym wieku juz trzeba wiedziec!! (2012/06/02 10:51)

Iras1975

w tym wieku juz trzeba wiedziec!!

Z tym to bym miał problem. Długopisem i myszką tylko lewą ręką potrafię dobrze operować, a takie rzeczy jak łyżka, młotek, wiertarka, rzucanie piłką itd to wyłącznie prawą ręką... czyli praworęczny raczej. Broń w wojsku też do prawego ramienia przykładałem.

Sam już nie wiem? Prawo czy leworeczny jestem? Poważnie.

(2012/06/02 11:02)

henryk58

Małolaty kopcą dobre ziółko,to może jakieś nasionko zgubią,które da życie roślince o magicznej mocy.Młodzieży z dreadami zapraszam pod me pueblo,jarajcie ile wlezie,tylko nie chlejcie tego piwa. ;-))) 

Z tym zaproszeniem młodzieży z dredami to ostrożnie , bo wiesz ,że tego nie da się rozczesać i jak się ogolą to będziesz miał pod pueblo łyse pały i moż być kłopot

(2012/06/02 11:05)

CZzesio

w tym wieku juz trzeba wiedziec!!

Witam :) ...a to nie jest wszystko jedno ? Myślałem , że liczy się efekt końcowy ;)
A ,że nie jest to jeszcze legalne ,czyli lewy biznes to może lewo-ręcznie spróbuję ;)

Gandzia Cannabis (2012/06/02 11:07)

u?ytkownik99254

Czesio - powiedz ino synek, gdzie ty żeś tego Kamisa nabył. Pokazało się to w Tesco czy w Biedronce? No bo mam do tych sklepów kawałeczek i zaraz mogę dokonać zakupu. Ale wczoraj byłem i nie widziałem jak pragnę zdrowia! (2012/06/02 11:35)

CZzesio

Czesio - powiedz ino synek, gdzie ty żeś tego Kamisa nabył. Pokazało się to w Tesco czy w Biedronce? No bo mam do tych sklepów kawałeczek i zaraz mogę dokonać zakupu. Ale wczoraj byłem i nie widziałem jak pragnę zdrowia!

Witam :) Ja zakupki robię w Real ....bo tam mnie lubią ;) Kamis ma tam szeroką gamę przypraw...;)  no i teraz doszło jeszcze to "Ziele Kolumbijskie" . (2012/06/02 12:12)

Zibi60

Wyszedłem tylko na chwilkę ( i to nie żeby zapalić) a tu z pnącza już się dystrybucja zrobiła. Przy takim tempie to trzeba spółkę zakładać. Jacek jeśli co to ja mam papiery i chcę do Rady Nadzorczej - ludzie co to za fucha ! (2012/06/02 12:34)

krzychu64

Jak zakładacie firmę to ja się pisze.

Swego czasu w kontroli jakości pracowałem ;D

Mogę towar testować przed pakowaniem i wysyłką. 

A i trochę kaski na hobby by się przydało.
(2012/06/02 13:14)

u?ytkownik99254

Ja mogę zostać testerem społecznie - bez apanaży. To dla takiej firmy będzie  z korzyścią. (2012/06/02 13:28)

jacenty75

Słuchajcie wszyscy "udziałowcy" (Zbyniu dla Ciebie jakaś extra fucha się znajdzie) ja generalnie w weekendy staram sie uniakać kompa tak więc wybaczcie brak aktywności z mojej strony. Roślinke codziennie odwiedzam i zapewniam, że jeszcze jest i ma się dobrze może w poniedziałek jakieś aktualne foto (może być z datą) podeśle. Dziasiaj już spadam bo bbbardzo wcześnie rano wyjeżdzam dosyć daleko na swóje debiutanckie spotkanie z dzikimi kropkami.

(2012/06/02 20:14)

Bernard51

Ja mogę zostać testerem społecznie - bez apanaży.

Testerów to by bylo ho-ho- ale podlewac nie ma komu??
A roslinka spragniona konkretnych plynów do rozrostu!! (2012/06/05 19:26)

JOPEK1971

Ja mogę byc ogrodnikiem,chętnie poprzycinam roślinkom szczyty,by pięknie wyglądał żywopłot,Zupełnie za darmochę ;-))) (2012/06/05 21:12)

Pitbul

Z ostatniej chwili !Zielarstwem zajęła się PSR (od strony artystyczno muzycznej... ;)

(2012/06/07 13:48)

Bernard51

CZesio Ty na tym PRZYSMAKU TESCIOWEJ  tez kasiure moglbys trzaskac spróbuj na alegro rozprowadzic??

(2012/06/09 06:21)

CZzesio

Witam :) TAaaaaaaaak...  Rady nadzorcze...... testowanie i inne bajery , a ziele króliki wpie...
rwszej kolejności zjadły ;))) (2012/06/26 13:32)

jacenty75

Czesiu, mogło tak sie zdarzyć bo jeżeli chodzi o "moją" roślinke to jakies 2 tygodnie temu poległa pod kosiarką żyłkową przy okazji koszenia pola. (2012/06/26 13:45)