Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
...zioło może mieć zaskakujące działanie ;)![]()
Ola, jeżeli juz w tym kierunku "pijesz",to nie oglądałaś filmu "Tylko nie kłam kochanie"? Tam właśnie główny bohater Marcin (P. Adamczyk) pije z benjaminem o imieniu Albert. (2012/05/31 14:51)![]()
Zibi60
..."Powinieneś teren ogrodzić i proponuję założyć monitoring... "
Olu, od monitorowania (i nie tylko) jest specjalna ekipa z doświadczonym wodzem.
(2012/05/31 14:53)![]()
jacenty75
Dobra, od jutra zaczynam zabierać psa nad wodę - troche wędką pomachać, pole niech troche odsapnie, dzisiaj bardziej wnikliwie obserwowałem to co tam rośnie i wypatrzyłem taki oto "kwiatek" jakby co to też chyba sie nada. (2012/05/31 19:01)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
![]()
adamo0
Dobra, od jutra zaczynam zabierać psa nad wodę - troche wędką pomachać, pole niech troche odsapnie, dzisiaj bardziej wnikliwie obserwowałem to co tam rośnie i wypatrzyłem taki oto "kwiatek" jakby co to też chyba sie nada.
Zioło jak najbardziej jest wskazane na bóle mięśni i stawów,a dla starszych na rozjaśnienie umysłu.Ale z kompotem to lepiej daj sobie spokój! (2012/05/31 19:43)![]()
u?ytkownik99254
Jak nie jesteś z Kamiennej Góry i okolić to możesz spać spokojnie. Bo wiesz... tam każdy pan Gienek co ma jakiś papier w kieszeni to łazi po wsi z kamerą i filmuje coby mieć dowody działalności przestępczej starego Woziwody np. bo ten czasem wędkę do studni na podwórku zarzuca - jak to pomylony staruszek.
:)
No chyba że sąsiady u cię upierdliwe - to tez dej pozór.
:))
(2012/05/31 19:49)![]()
89krzysztof
Dobra, od jutra zaczynam zabierać psa nad wodę - troche wędką pomachać, pole niech troche odsapnie, dzisiaj bardziej wnikliwie obserwowałem to co tam rośnie i wypatrzyłem taki oto "kwiatek" jakby co to też chyba sie nada.
Kompot będzie ok :) (2012/05/31 19:53)![]()
adamo0
Kompot będzie ok :)
Ale na euro chyba nie będzie gotowy?A miało być spoko! (2012/05/31 20:15)![]()
u?ytkownik99254
O! To jest pomysł na " co zrobić ze stadionami po Euro".
Toż to takie wielkie szklarnie są!
Hehe. Zasiać zioło i same na się zarobią te stadiony. A i pożytku dla kibica będzie więcej jak z kopaniny naszych ORŁÓW.
(2012/06/01 13:08)![]()
jacenty75
Dobre! Daniel, Ty ten patent lepiej szybko zgłoś gdzie trzeba bo jak odniesie sukces to wyrolują Cię tak samo jak Jarzębiny. (2012/06/01 13:33)![]()
u?ytkownik99254
Kurdę - o tym żem nie pomyślał. Ale jak co, to zaświadczycie że to moja pomysła nie? W końcu są tu porządne ludzie na tem portalu chyba co? Wrogów tu mam i to wielu, ale chyba znajdzie się ktoś kto uczciwie poświadczy żem ja na to wpadł coby takie uprawę uskutecznić.
???
(2012/06/01 14:34)![]()
Roxola
Ja poświadczę, że z uprawą to był Twój pomysł. :)))
Dzisiaj w temacie "Witajcie" przeczytałam, że Jacek miał zamiar trawę kosić.... to już ? (2012/06/01 14:44)![]()
jacenty75
No jak, chciałem opitolić uprawe zanim zawodnicy nie podepczą bo by na wartości straciła. A tak na poważnie to nie to pole miałem na myśli. Chodziło mi o moje prywatne wypieszczone poletko. (2012/06/01 14:51)![]()
henryk58
Irek nie martw się suszą ,będzie odrazu gotowiec (2012/06/01 15:01)![]()
u?ytkownik99254
Ale zaprosisz na dożynki nie? :) (2012/06/01 15:08)![]()
henryk58
Na dożynki nie zgadzm się za długo trzeba czekać ,a sianokosy już i nawet chyba co najmnie dwa razy w sezonie (2012/06/01 15:27)![]()
adamo0
Na dożynki nie zgadzm się za długo trzeba czekać ,a sianokosy już i nawet chyba co najmnie dwa razy w sezonie
Sianokosy będą przynajmniej raz w miesiącu bo to gatunek z Czarnobyla! Widać to po liściach. (2012/06/01 20:12)![]()
JOPEK1971
No jak, chciałem opitolić uprawe zanim zawodnicy nie podepczą bo by na wartości straciła. A tak na poważnie to nie to pole miałem na myśli. Chodziło mi o moje prywatne wypieszczone poletko.
Mam wypieszczone poletko na działce,a cholery z postrzępionym listkiem nie chcą tam dojrzewac,wolą nieużytki pod moim pueblo.;-) (2012/06/01 21:38)