fajne nagranie ale szkoda ze nie znam angielskiego;d
słucha może ktoś polskiego metalu np kabanos lub hunter ??
No ja kupiłem sobie ostatnią płytkę Huntera
No ja kupiłem sobie ostatnią płytkę Huntera
to wklej jakis kawalek . chetnie poslucham
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
KING DIAMOND
Witam koledzy wędkarze. Zapraszam na zakupy do mojego sklepu, na allegro lub do sklepu stacjonarnego w moim mieście, Jarocinie :) Muzyka i wędkarstwo to moje największe pasje...;]
(2013/02/25 17:40)
Witam kolegów wędkarzy! Zapraszam na zakupy do mojego sklepu! W moim mieście, Jarocinie lub na allegro! ;]
http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=3570089
Wędkarstwo i muzyka to moje największe pasje...założyłem nie dawno ten biznes, żeby mieć więcej czasu na ryby:P
(2013/02/25 17:45)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
zawislokiem :). troche kingiem zalatuje ten Devilish Impressions . ten sam klimat
zawislokiem :). troche kingiem zalatuje ten Devilish Impressions . ten sam klimat . karolpolawiacz . Hunter nie przypadl mi do gustu , ale Kabanos wymiata. Tak dla odmiany bo nie widze zeby ktos cos takiego dodal :Hunter jest w porzo, ale widzę, że kolega wstawił prawie same balladki. A takie kawałki jak Strasznik, Labirynt Fauna, Trumian Show czy Samael to świetne metalowe killery. Posłuchaj, na pewno Ci się spodoba.
A Kabanos to kapelka z moich stron, pamiętam ich jeszcze z początku kariery jak w ogóle nie byli znani.
zawislokiem :). troche kingiem zalatuje ten Devilish Impressions . ten sam klimat
kondra1005 Devilish Impressions nie ma prawie nic wspólnego z Kingiem. Uwierz mi. Trochę płyt tych zespołów przesłuchałem, poza tym gram te piosenki na elektryku i budowa jest zupełnie innna. Devilish to black, death i metal awangardowy a King to tylko heavy. Jedyne co ich łączy to corpse paint - King Diamond ma lepszy. Bliżej Devilish Impressions jest Dimmu Borgir.
kondra1005 Devilish Impressions nie ma prawie nic wspólnego z Kingiem. Uwierz mi. Trochę płyt tych zespołów przesłuchałem, poza tym gram te piosenki na elektryku i budowa jest zupełnie innna. Devilish to black, death i metal awangardowy a King to tylko heavy. Jedyne co ich łączy to corpse paint - King Diamond ma lepszy. Bliżej Devilish Impressions jest Dimmu Borgir.
myslalem raczej o wokalu . jakos styl spiewania i te wyciaganie glosu mi sie skojarzylo. :) nie jestem znawca jak ty . nigdy nie dzielilem muzyki na gatunki i podgatunki . gubie sie w tym . jedyne co mam to gust :) . pozdrawiam
nie jestem znawca jak ty . nigdy nie dzielilem muzyki na gatunki i podgatunki . gubie sie w tym . jedyne co mam to gust :)Ja mam dopiero 15 lat i ile płyt do przesłuchania ;) (2013/02/27 06:45)
nie jestem znawca jak ty . nigdy nie dzielilem muzyki na gatunki i podgatunki . gubie sie w tym . jedyne co mam to gust :)Ja mam dopiero 15 lat i ile płyt do przesłuchania ;)
Tylko na disco polo albo hip-hop nie zakrec hahaWłaśnie to mnie martwi w moich rówieśnikach ;) (2013/02/28 17:54)