No piękna ryba :) ciekawi mnie tylko jak on ją zważył?
Poprzednia rekordowa ryba była wieziona do skupu złomu, żeby ją zważyć bo nikt nie miał takiej wagi. Domyślam się, że ryba padła... bo chyba nie wytrzymała przewózki do skupu złomu, zważenia, powrotu i wypuszczenia... chociaż nie znam się, może sumy potrafią długo poza wodą wytrzymać.
Ciekawe jak ta ryba została zważona? :)
Są takie wagi wędkarskie?
No piękna ryba :) ciekawi mnie tylko jak on ją zważył?
Poprzednia rekordowa ryba była wieziona do skupu złomu, żeby ją zważyć bo nikt nie miał takiej wagi. Domyślam się, że ryba padła... bo chyba nie wytrzymała przewózki do skupu złomu, zważenia, powrotu i wypuszczenia... chociaż nie znam się, może sumy potrafią długo poza wodą wytrzymać.
Ciekawe jak ta ryba została zważona? :)
Są takie wagi wędkarskie?
Popszedni rekord nie byl wypuszczony, chyba ze do oleju ;)
(2012/07/23 18:07)Komentarze pod artykułem.... pozostawię bez komentarza :)
Sum na brzegu? Młotkiem w łeb i po krzyku... A jak ktoś będzie się odzywał niepotrzebnie, to pyrę w "dziób" i się zatka. Upolował i jego sprawa co z tym zrobi.
Palantów chcących odpowiedzieć na tego posta uprzedzam, że nie mam już czasu(dzisiaj) na głupoty.
Dobranoc.:)
(2012/07/24 22:07)A guzik prawda trzeba bylo to ubic i wyrzucić na smietnik po kiego licha to wpuszczono na Rybnik-ELDORADO WEDKARSKIE- kiedys, dzis wyzar wszystko,dla wedkarzy plaza. Degradacja tego zbiornika postepuje nadal dzieki obcemu przybyszowi !!
OLu kiedy -szczerze bylas z tyczką lub bacikiem na Rybniku na cieplej wodzie??
I jakie mialaś wyniki ?/