Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
nie ma bata :) wybiorę się prędzej czy później na te wygoninskie czarnuchy :))fajnie że jest w Polsce taka woda , szkoda tylko tej rybaczówki ale pewnie odbudują :) (2013/01/29 18:23)
j.wygoniń jest tak piękne że jak pomyśle o nim to serce się raduje!!!! pływają tam piękne ryby!!!
(2013/01/29 18:34)nie ma bata :) wybiorę się prędzej czy później na te wygoninskie czarnuchy :))fajnie że jest w Polsce taka woda , szkoda tylko tej rybaczówki ale pewnie odbudują
j.wygoniń jest tak piękne że jak pomyśle o nim to serce się raduje!!!! pływają tam piękne ryby!!!
najgorsze w tym że łowisko też jest nie czynne do odwołania
nie ma bata :) wybiorę się prędzej czy później na te wygoninskie czarnuchy :))fajnie że jest w Polsce taka woda , szkoda tylko tej rybaczówki ale pewnie odbudują
nie ma bata :) wybiorę się prędzej czy później na te wygoninskie czarnuchy :))fajnie że jest w Polsce taka woda , szkoda tylko tej rybaczówki ale pewnie odbudują
słyszałem że w tym roku na pewno nie bedzie czynne , czesto tam łowisz , czy raz byłeś ?
(2013/01/29 18:50)nie ma bata :) wybiorę się prędzej czy później na te wygoninskie czarnuchy :))fajnie że jest w Polsce taka woda , szkoda tylko tej rybaczówki ale pewnie odbudują
słyszałem że w tym roku na pewno nie bedzie czynne , czesto tam łowisz , czy raz byłeś ?
ja mam nadzieję że szybko otworzą łowisko,byłe już pare razy i na pewno nie ostatni raz!
też muszę sie wybrać a tym bardziej że mam dosyć blisko
(2013/01/29 18:55)nie ma bata :) wybiorę się prędzej czy później na te wygoninskie czarnuchy :))fajnie że jest w Polsce taka woda , szkoda tylko tej rybaczówki ale pewnie odbudują
ja mam nadzieję że szybko otworzą łowisko,byłe już pare razy i na pewno nie ostatni raz!
też muszę sie wybrać a tym bardziej że mam dosyć blisko
a skąd jesteś? ja jestem z bydgoszczy
z Mławy , do Wygonina mam około 220 km(2013/01/29 19:52)
no to ja mam ok 130km
(2013/01/29 20:15)z Mławy , do Wygonina mam około 220 km
no to ja mam ok 130km
miło wspominam Bydgoszcz , startowałem za małolata w fordonie w debiutach kulturystycznych , fajne czasy ,miło powspominać :)
(2013/01/29 21:00)z Mławy , do Wygonina mam około 220 km
no to ja mam ok 130km
miło wspominam Bydgoszcz , startowałem za małolata w fordonie w debiutach kulturystycznych , fajne czasy ,miło powspominać :)
no ja jestem z fordonu
A GDZIE TO JEST? ja mieszkam miedzy poznaniem a grodziskiem wlkp. to ile bede mial km tam?
(2013/01/29 21:41)z Mławy , do Wygonina mam około 220 km
no to ja mam ok 130km
no ja jestem z fordonu
a znasz może Rafała Mańkowskiego ?
karp 15 kg
amur 15 kg
Piotrek zdjecia widziałes są u mnie na profilu:) pozdrawiam
widziałem, widziałem :) ładne rybki ;)
Twoje też niczego sobie:)
TAK TRZYMAĆ PANOWIE MAŁYMI KROCZKAMI I DWU CYFRÓWKA BĘDZIE!(2013/01/30 19:46)
TAK TRZYMAĆ PANOWIE MAŁYMI KROCZKAMI I DWU CYFRÓWKA BĘDZIE!(2013/01/30 19:48)