Rekordowa płoć prezesa
utworzono: 2017/03/22 16:50
Co sądzicie o takich przypadkach?
http://skierniewice.naszemiasto.pl/artykul/wedkarz-zlowil-rekordowa-ploc-w-rawce,2344880,artgal,t,id,tm.html [2017-03-22 16:50]
Jeśli ten "prezes" autoryzował ten artykuł to bym mu postawił dobrą wódkę za oddanie części prawdziwego obrazu PZW.
Z drugiej strony trzeba do tego podchodzić z wielkim dystansem bo internet dziś to arena na której walczą wszelkie "nacje", "opcje" i "poglądy" podkładając sobie takie świnie o jakich świat wcześniej nie słyszał.
Czyli podsumowując należy obok tego przejść tak jak dziś przechodziłem obok drzew, obojętnie i bez spinek. :) Nawet nie wiem ile ich minąłem.:)) [2017-03-22 17:00]
Nie to że bym się znał, ale czy płocie nie mają czasem czeronej tęczówki oka? [2017-03-22 17:29]
A najśmieszniejsze jest to, że to Prezes klubu wędkarskiego :))))
No właśnie... jak w PZW ma być dobrze jak na "górze" takie rzeczy? [2017-03-22 18:46]
Hehe różnice między płocią ,a jaziem są duże , na tyle duże że wstyd ich nie zauważyć i ładnego jazia ' przerobić ' na płoć. [2017-03-22 18:51]
"Góra" PZW to wzór dla innych. Mądrych prezesów że sztandarami i chęcią kierowania w tym Związku wielokrotnie więcej jak generałów w armii Chin, pomimo że ona jest kilka razy liczniejsza od PZW. :) [2017-03-22 18:55]
Dla jasności,prezes klubu wędkarskiego z decyzyjnością w PZW nie ma nic wspólnego.W tej kwestii jest zwykłym,szeregowym wędkarzem. [2017-03-22 19:19]
Dla jasności,prezes klubu wędkarskiego z decyzyjnością w PZW nie ma nic wspólnego.W tej kwestii jest zwykłym,szeregowym wędkarzem.
Tak, tylko, że w Skierniewicach nie widzę klubu wędkarskiego Andex jest natomiast koło wędkarskie o takiej nazwie. Redaktor tego tekstu tak zna się na kołach, klubach jak i na rybach
Klub PZW Cykada-98 - Skierniewice
Klub PZW Aqua Fish - Mszczonów
Klub PZW Aura - Bełchów
Klub PZW Kleń - Żyrardów
Klub PZW Rawka
Klub PZW Zadębie-Team - Skierniewice
Klub PZW Złota Rybka - Skierniewice
Koło PZW Andex - Skierniewice [2017-03-22 19:33]
Z dziennikarzami to tak jak z rybami:ryb nie ma a biorą.Dziennikarze są i też biorą,tylko że kasę za pisanie bzdur. [2017-03-22 20:43]