Zaloguj się do konta

Rekord Polski okonia

utworzono: 2012/07/30 21:00
cierpliwy1

Kilka ryb różnego gatunku złowiłem medalowych ,ale nigdy nie startowałem do odznaczeń i medali.Nie muszę się chwalić a ci ,którzy mnie znają wiedzą jakie ryby łowiłem .W tej chwili w okolicach Płocka nie licząc potężnych sumów ciężko w ogóle o ryby.Okoni dużych złowiłem kilkadziesiąt na Wiśle .Najlepszy mój dzień (biorąc pod uwagę duże )to 3 sztuki 
45-45-47 cm.Dużych okoni nie zabierałem ,ponieważ ciężko jest je oskrobać a w ogóle od lat miałem górne limity .Pozdrawiam [2012-08-06 21:36]

ryukon1975

Kilka ryb różnego gatunku złowiłem medalowych ,ale nigdy nie startowałem do odznaczeń i medali.Nie muszę się chwalić a ci ,którzy mnie znają wiedzą jakie ryby łowiłem .W tej chwili w naszym w okolicach Płocka nie licząc potężnych sumów ciężko w ogóle o ryby.Okoni dużych złowiłem kilkadziesiąt na Wiśle .Najlepszy mój dzień (biorąc pod uwagę duże )to 3 sztuki 
45-45-47 cm.Dużych okoni nie zabierałem ,ponieważ ciężko jest je oskrobać a w ogóle od lat miałem górne limity .Pozdrawiam

Dlatego Kolego Romanie wspomnienia są bezcenne a młodzi krzyczą o zdjęcia.
Tylko nie zdają sobie sprawy że jak zaczynałem łowić to nie wiedziałem co to komputer,wiem też kiedy do powszechnego użytku weszły aparaty cyfrowe.
Dodam że nie jestem najstarszym na forum.:)

[2012-08-06 21:58]