Rejestr Połowu Ryb - problem z wypełnieniem

/ 120 odpowiedzi

Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty

u?ytkownik61658

Szanowny studencie proszę o czytanie ze zrozumieniem: cyt:"Wielkim nietaktem było by gdyby ktoś nakazał Panu nałożyć te gacie  o których Pan się teraz rozpisuje na  Pana głowę i napisałby ,że tam ich miejsce."
 napisane czytelnie ,że wielkim nietaktem by to właśnie było gdyby ktoś Panu gacie na głowę założył:) (2011/09/07 17:31)

lysy82

To załóż swoje gacie na głowę i też będzie super;) Proponuję wszystkim z którymi rozmawiam;) (2011/09/07 17:33)

lysy82

Masifowi i Tobie, proponuję takie stare sowieckie majty ;) (2011/09/07 17:35)

lysy82

O, myślę, że nikogo nie obraziłem;) (2011/09/07 17:35)

Mija

Myślę, że tym razem dobrze myślisz :)

Kto by się obrażał za takie "coś" :)

(2011/09/07 17:36)

u?ytkownik57785

Ja nie noszę wcale i mam problem z głowy w przenośni i dosłownie. (2011/09/07 17:36)

lysy82

;) (2011/09/07 17:37)

Mija

Ja nie noszę wcale i mam problem z głowy w przenośni i dosłownie.

To żonka musi mieć radochę ;))))

(2011/09/07 17:39)

lysy82

A ja w każdy dzień mam nałożoną czystą pachnącą bieliznę i żonka też ma z tego powodu radochę bo lubi jak dbam o higienę i czystość ;) Jest jej przyjemnie (2011/09/07 17:49)

Mija

A ja w każdy dzień mam nałożoną czystą pachnącą bieliznę i żonka też ma z tego powodu radochę bo lubi jak dbam o higienę i czystość ;) Jest jej przyjemnie

Bardzo cieszy mnie radość Twojej żonki :)

(2011/09/07 17:51)

lysy82

Każda kobieta woli czystego i pachnącego... (2011/09/07 17:52)

lysy82

A ja w każdy dzień mam nałożoną czystą pachnącą bieliznę i żonka też ma z tego powodu radochę bo lubi jak dbam o higienę i czystość ;) Jest jej przyjemnie

Bardzo cieszy mnie radość Twojej żonki :)

Cieszę się razem z Tobą ;)
(2011/09/07 17:53)

Mija

Każda kobieta woli czystego i pachnącego...

Ty to chyba młody jeszcze jesteś? (2011/09/07 17:57)

lysy82

Na takie tematy możemy na priw (2011/09/07 17:59)

Mija

ale po co? moje pytanie wynikało jedynie z Twojego przekonania o tym co KAŻDA kobieta lubi. Nie to żebym była staruszką ale jedno wiem na pewno - nie mogę powiedzieć co każdy facet lubi ani co lubi każda kobieta. To tak samo jak z przestrzeganiem prawa - Tobie wydaje się to głupie, czasochłonne i co najmniej niedopracowane a mnie, że to po prostu prawo i należy je przestrzegać. Można złożyć do odpowiednich władz petycję o jego zmianę ale nadal trzeba go przestrzegać. Można powiedzieć człowiekowi, że obowiązująca metoda jest doskonała ale nie należy wskazywać mu sposobów dla jej ominięcia.

Itd.Itp..

I tym sposobem wróciliśmy do meritum :)

(2011/09/07 18:05)

Mija

Miało być "obowiązująca metoda NIE jest doskonała"

(2011/09/07 18:06)

u?ytkownik57785

Brawo Kasia, a już myślałem, że trzeba będzie zablokować wątek :)))))) Tak więc problemu z Rejestrem większość wędkujących nie widzi. I to jest optymistyczne, ze naród nam dorośleje i zmieniamy mentalność, pocieszające....

(2011/09/07 18:10)

Mija

Brawo Kasia, a już myślałem, że trzeba będzie zablokować wątek :)))))) Tak więc problemu z Rejestrem większość wędkujących nie widzi. I to jest optymistyczne, ze naród nam dorośleje i zmieniamy mentalność, pocieszające....

Ja już dawno wydoroślałam :( ... ;) ale to znowu nie na temat więc spadam. (2011/09/07 18:17)

JaroDaw

ale po co? moje pytanie wynikało jedynie z Twojego przekonania o tym co KAŻDA kobieta lubi. Nie to żebym była staruszką ale jedno wiem na pewno - nie mogę powiedzieć co każdy facet lubi ani co lubi każda kobieta. To tak samo jak z przestrzeganiem prawa - Tobie wydaje się to głupie, czasochłonne i co najmniej niedopracowane a mnie, że to po prostu prawo i należy je przestrzegać. Można złożyć do odpowiednich władz petycję o jego zmianę ale nadal trzeba go przestrzegać. Można powiedzieć człowiekowi, że obowiązująca metoda jest doskonała ale nie należy wskazywać mu sposobów dla jej ominięcia.

Itd.Itp..

I ja się pod tym dwoma rączkami podpisuje ,co do upodobań kobiet, jak i przestrzeganiu prawa i przepisów. Za dowolnością noszenia bielizny też jestem :) , ale raczej na d..e.  ;)

Czym jeszcze mnie to forum zaskoczy ?  ;)))))
(2011/09/07 18:36)

menex

dziękuje ci bardzo (2011/09/07 19:48)

lysy82

A już myślałem, że organ ścigania aresztuje mnie za moją opinię w sprawie rejestru, który jak wiemy wszyscy jest ściemą durną;) Wydaje mi się , że 70% wędkarzy nie przestrzega tego, sam miałem przypadek, kiedy nie wypełniłem, przyszedł strażnik PSR i z uśmiechem powiedział żebym wpis zrobił;) , są poważniejsze przestępstwa i wykroczenia nad wodą i nie czuje się kimś kto łamie prawo, bo mi się rejestr skończył;) No litości (2011/09/07 20:06)

u?ytkownik61658

Wydaje mi się, że nie poważnie podchodzisz do przepisów. To świadczy tylko o tobie bo robisz to z pełną premedytacją (2011/09/07 21:29)

lysy82

Ale proszę nie popełniaj samobójstwa z tego powodu , kiedyś chciałem zostać mediatorem, ale to przede mną;) (2011/09/07 21:33)

JaroDaw

Wydaje mi się, że nie poważnie podchodzisz do przepisów. To świadczy tylko o tobie bo robisz to z pełną premedytacją

Czy Ty kolego masz jakieś problemy ze sobą ? (2011/09/07 21:35)