Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
a ja ten rejestr mam gdzieś raz mnie uratował jak mnie dwójka przyparła hahato żart był ale męczy mnie gdzie jest to w prawie zapisane ze za brak wypełnienia można dostac mandat????
Gdybym to robił przy każdym wędkowaniu , to brakło by prezesowi koła tych rejestrów a mi pieniędzy na to, robię to jak mam rybę w siatce, a kiedy nie robię tego mi nikt nie udowodnił i tak jest dobrze, z głupim świstkiem trzeba sobie radzić, a ktoś go głupio stworzył
@lysy, a po papier toaletowy tez lecisz kupować z gaciami na kostkach jak Ci się już skończy, czy wcześniej kupujesz zanim ostatnia rolka pójdzie w kibel?Wypełnienie MUSISZ zacząć od wpisania daty i łowiska przed rozpoczęciem wędkowania.
Czy Panu wszystko wolno bo jest pan z SSR??? Pańska wypowiedź jest chamska i obraźliwa , chamstwo!!
tu trzeba wstawić wentylator... większy rozbyrg będzie....
Żenada.
(2011/09/07 17:15)(2011/09/07 17:17)Czy Panu wszystko wolno bo jest pan z SSR??? Pańska wypowiedź jest chamska i obraźliwa , chamstwo!!
@lysy, kolega @meridanon nie rzuca w Twoją stronę epitetami i wypowiedział się z dużym taktem nie używając słownictwa w Twoim stylu, Ty zaczynasz przesadzać ze słownictwem!
No gdybym ja tak taktownie do Pana napisał żeby " założył Pan sobie gacie na głowę bo tam ich miejsce" to nie reagowałby Pan?? Myślę, że wyleciałbym z forum, bo to obraźliwe jest
a! i to się trolling nazywa :)
A ja pytałem Ciebie czy to zachowanie było taktowne i jak byś reagował na takie z mojej strony w Twoją? Taki pprzykład, porównałem go z funkcją, bo jest straznikiem, co w tym złego? Czy ten tekst z gaciami na głowie jest ok?
A ja pytałem Ciebie czy to zachowanie było taktowne i jak byś reagował na takie z mojej strony w Twoją? Taki pprzykład, porównałem go z funkcją, bo jest straznikiem, co w tym złego? Czy ten tekst z gaciami na głowie jest ok?