Rejestr połowów w okręgu PZW Skierniewice
utworzono: 2012/07/23 22:10
Panowie i Panie szybkie pytanie...Czy w okręgu Skierniewice wymagany jest rejestr połowów bo nie możemy z kolegą dojść do porozumienia. Ja osobiście nie otrzymałem owego w momencie opłacania składek. Proszę o szybką odpowiedź. [2012-07-23 22:10]
Panowie i Panie szybkie pytanie...Czy w okręgu Skierniewice wymagany jest rejestr połowów bo nie możemy z kolegą dojść do porozumienia. Ja osobiście nie otrzymałem owego w momencie opłacania składek. Proszę o szybką odpowiedź.
Witam! W tym roku okręg Skierniewicki nie wymaga rejestru połowów.
[2012-07-23 22:27]
...I tak niespecjalnie byloby co w tym rejestrze umieszczac, wiec zawsze to jakis plus...
[2012-07-25 18:11]
...I tak niespecjalnie byloby co w tym rejestrze umieszczac, wiec zawsze to jakis plus...
Święte słowa ;) [2012-07-26 21:25]
Święte słowa ;)
I tu się nie zgodzę z wami Panowie. Macie między innymi Rawkę i Bzurę .Tak więc jest gdzie łowić.(i co). Co do rejestrów tylko się cieszyć że już wasz okręg go już nie prowadzi. Wiem że wiekszość danych i tak jest wyssanych z palca.Mam tylko nadzieję że w przyszłym sezonie i mój okręg(mazowiecki)" pójdzie po rozum do głowy". [2012-07-26 22:00]