Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Nie w rzece nie zrobi spustoszenia takiego jak w jeziorku, swoją drogą do czego to doszło, ryby polski właściwie to króla wód chcecie wytepić (oczywiście mówię o rzekach). potem kolej na szczupka? Sum zawsze byl w naszych wodach i powinno tak zostać, już predziej bym zrozumial jakby ktoś karpia i amura nie chciał. Drapieżników właśnie brakuje najbardziej. (Ciągle mówię o rzekach), a pozatym jesli mówimy juz i szkodnikach to większym jest tołpyga...
Panie Askan,módl się żeby wymieniony przez Pana z nazwiska dosadnego określenia nie przeczytał tego wpisu.W przeciwnym przypadku długo nie stać będzie Pana na uprawianie wędkarstwa.Chyba,że naukowo udowodnisz swoją rację przed sądem.Ci wszyscydziałacze,nieprzyzwoicie bezczelni są na stanowiskach a potem latają po sądach gdy się wyrazi ktokolwiek o ich draństwie w dosadny sposób.To też sposób na usuwanie i dopiekanie tym co w inny sposób nie umieją im dołożyć gdy do nich nie dociera krytyka i normalny sposób załatwiania spraw członków organizacji.Nie wiem jak by sie to skończyło ale wiem że jemu była by wiara we wszystkim,nawet też w dotkliwym ukaraniu mnie.Tak,musze się bać bo pseudodziałacze są bezwzględni.Pozdro
Znam podobne przypadki,które zakończyły się bardzo dotkliwie dla tych którzy nie potrafili zapanować nad emocjami.