pozdro i połamania kija ;D
Cześć.
Jako Dolnoślązak spróbowałbym na rzekach płynących z naszych gór, czyli Bóbr i jego dopływy, Kwisa, oraz inne małe, czyste rzeczki (o ile RAPR w waszym okręgu na to pozwala).
(2012/10/05 13:26)Na 100% sa w Bobrze i Boberku z tym ze to drugie to naprawde pstragowa woda, dzicz jakich mało. Nie łowiłem tam co prawda ale w lecie widać kropki jak stoja w wodzie na moscie w nowogrodzie.
(2012/10/24 23:23)Witam o którym moście mówisz,bo nawet nie wiedziałem że w nowogrodzie można się na pstrąga przyczaić. (2012/10/25 23:02)Na 100% sa w Bobrze i Boberku z tym ze to drugie to naprawde pstragowa woda, dzicz jakich mało. Nie łowiłem tam co prawda ale w lecie widać kropki jak stoja w wodzie na moscie w nowogrodzie.
Rzeczka Boberek albo brzezniczanka, most na żagań. Z tym że w tym roku to tam bardzo malo wody jest ale rok temu z mostu bylo widac kropki.
(2012/10/25 23:18)Aaaa kumam Brzeźniczanka ok byłem fakt niezły kropek choć sam osobiście same pod wymiar wytargałem. (2012/10/26 18:49)Rzeczka Boberek albo brzezniczanka, most na żagań. Z tym że w tym roku to tam bardzo malo wody jest ale rok temu z mostu bylo widac kropki.