I miejsc o głębokości pow.1m, nie ma. Może po roztopach coś Kaczawa wymyje. (2010/01/11 15:31)
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
I miejsc o głębokości pow.1m, nie ma. Może po roztopach coś Kaczawa wymyje.
Też mam sporo zdjęć z niewymiarowymi rybkami i nie widzę w tym nic złego:)
Mam na koncie kilkanaście brzan i część z nich jest nie wymiarowa, lecz udokumentowane na zdjęciu są wszystkie, to samo z certami...:)
Mam też sporo zdjęć niewymiarowych pstrągów:)
Kilka lat temu złowiłem bolenia i miał 35 cm, był to wówczas mój rekord (teraz wynosi prawie jeszcze raz tyle) i bardzo chciałem mieć pamiątkę z rekordowym wówczas boleniem:)
Rybka "jest" w komputerze do tej pory, a jednocześnie najprawdopodobniej nadal pływa w Odrze i ma pewny wymiar:)
Kropek jest śliczny i do tego każdy jest "inny":)
Właśnie z ciekawości "przebiegłem" przez swoją galerię pt. "Pstrąg potokowy" i bardzo dokładnie widać, jak jeden się różni od drugiego, drugi od trzeciego... dziesiątego, itd.:)
Aż mam dylemat, którego pokazać:)
28 cm pstrągowego szczęścia!!!:)
(2010/04/07 23:31)
Osobiście mam sporo zdjęć z niewymiarowymi rybami i nie widzę w tym nic złego!:)
Mam na koncie kilkanaście brzan, z czego część jest niewymiarowa, ale każdą mam udokumentowaną na zdjęciu, podobna sytuacja jest u mnie z ,np. certami...:)
Kilka lat temu złowiłem bolenia 35 cm i był to wówczas mój rekord w tym gatunku (obecnie jest on prawie dwa razy większy) i bardzo chciałem zrobić sobie z nim pamiątkową fotkę:)
Boluś "siedzi" w komputerze do dziś, a jednocześnie najprawdopodobniej nadal pływa w Odrze i ma pewny wymiar:)
Kropek jest śliczny i w dodatku każdy jest "inny"!:)
Z ciekawości "przebiegłem" przez swoją galerię, pt. "Pstrąg potokowy" i bardzo wyraźnie widać, że jeden różni się od drugiego, drugi od trzeciego,... dziesiątego, itd.:)
Aż mam dylemat, którego pokazać:)
28 centymetrów pstrągowego szczęścia!!!:)
(2010/04/07 23:42)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
P.S. Sorki za dwa podobne teksty!
Przy pierwszym miałem za duży rozmiar zdjęcia i myślałem, że się wgl nie dodało, bo wszystko się wykasowało, a to dodało się, tyle, że bez zdjęcia!
Jeszcze raz przepraszam za nieumyślne zaśmiecanie!
(2010/04/07 23:46)Kolego Kobikobil1 powiedz mi czy ty musisz robić zdjęcia niewymiarowym rybą!!!Jak znasz regulamin to chyba wiesz że RYBY NIEWYMIAROWE WYPUSZCZAMY NATYCHMIAST PO ODHACZENIU Z NALEŻYTĄ OSTROŻNOŚCIĄ DO WODY , a nie robimy sobie z nimi sesję zdjęciowe jak by to były jakieś okazy.
Drogi panie X. Zajrzałem do galerii kolegi kobikobil1 i stwierdzam że większość ryb jest sfotografowana jeszcze przed odhaczeniem, czyli zgodnie z punktem regulaminu który przytoczyłeś. Jeszcze raz cytuję: RYBY NIEWYMIAROWE WYPUSZCZAMY NATYCHMIAST PO ODHACZENIU Z NALEŻYTĄ OSTROŻNOŚCIĄ DO WODY.