Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
29 września się obudziłeś i szukasz przynęt na jutrzejszy dzień? Trochę chyba późno. Jeżeli chodzi o łowienie w październiku to na szczupaka wybrałbym te większe gumy ,wahadłówki i rzucał wzdłuż trzcin i liści grążela widocznych na zdjęciu. A jak opadną to również gumami przez pozostałości po nich. Okoń - twistery i obrotówki. Ja używam przyponów wolframowych Robinson Wolfram Leaders super strong. Masz do wyboru uciąg. 3,6,9,12 i 15 kg. Głownie używam 6 i 9 kg ale są sytuacje jak np łowienie pośród takich liści jak na zdjęciu że zakładam nawet 15kg. Szczupakom nie przeszkadza to jakoś specjalnie.
Też używałam tych przyponów. Jak do tej pory nigdy mnie nie zawiodły. Oby tak dalej!
(2016/03/01 20:06)
"29 września się obudziłeś i szukasz przynęt na jutrzejszy dzień? Trochę chyba późno. Jeżeli chodzi o łowienie w październiku to na szczupaka wybrałbym te większe gumy ,wahadłówki i rzucał wzdłuż trzcin i liści grążela widocznych na zdjęciu. A jak opadną to również gumami przez pozostałości po nich. Okoń - twistery i obrotówki. Ja używam przyponów wolframowych Robinson Wolfram Leaders super strong. Masz do wyboru uciąg. 3,6,9,12 i 15 kg. Głownie używam 6 i 9 kg ale są sytuacje jak np łowienie pośród takich liści jak na zdjęciu że zakładam nawet 15kg. Szczupakom nie przeszkadza to jakoś specjalnie.
Też używałam tych przyponów. Jak do tej pory nigdy mnie nie zawiodły. Oby tak dalej!"
Śpiąca Królewno (Królewiczu) - płeć nie ustalona, bo raz piszesz w masculinum, raz w femininum w zależności jak Ci się przypomni - ten temat dotyczy miesiąca września, a mamy marzec...
Nota bene coś mi się wydaje, po przeczytaniu Twoich wszystkich postów, że to nieudolna kryptoreklama ROBINSON-a, poza tym chyba jesteś obojnakiem, bo mylenie płci jest w nich nagminne
(2016/03/02 06:40)