Przynęty sztuczne na sandałka i kaczodzioba

/ 9 odpowiedzi

witam co powiecie o gumach dragon v-lures mam na myśli czy sa dobre na sandacze  okonie i szczupaki ? moze sami juz na nie lowiliscie?

u?ytkownik37148

Tak to znowu ja!!! Uwielbiam firmę Dragon i zawsze ją polecam. Gumki V-lures to bardzo dobre przynęty. Tworzywo sztuczne jest bardzo wytrzymałe. Ich praca jest bardzo dobra. Dragon projektujące swe przynęty przewidział różne typy na drapieżniki których gusty różnią się. Tak powstał super przynęta. Opis tych gum możesz znaleźć na firmadragon.pl. Są bardzo dobre na szczupaki , sandacze okonie nie mówiąc o boleniach (2010/08/26 14:58)

Bartek902

Sam kupilem 2 dni temu pare gum lunatica i mambe,od poniedzialku potestuje :) mam nadzieje że będą łowne co do samego wykonania super,dobra gum super kolory i z tego co wiem nawet niezle pracują chociaż podobno praca bokiem słabo wychodzi tym gumą (2010/08/26 15:16)

Perch91

Łowie na przynęty Dragona od tego roku od wiosny szczególnie polubiłem Reno Killery dla mnie są to rewelacyjne gumy,łowiąc na rożnych łowiskach prawie nigdy mnie nie zawiodły taki ,,AS w rękawie".Są to moje osobiste wnioski a sezon się nie skończył... (2010/08/26 19:54)

Manolo8

Nie łowiłem na nie ale sprawiają wrażenie ciekawej pracy zwłaszcza Phantom. Wędkuję na gumach Manns i wydaje mnie się że nie ma lepszych, ciekaw jestem jak cenowo stoją gumy V-Lures. Z opisów wynika że są bardzo łowne ale na wodach Szwecji. ciekawe jak na naszych akwenach.
http://www.firmadragon.pl/strony/czytelnia/gumyvlures.html (2010/08/26 20:33)

guliwer1992

Witam ja uzywam Lunatyków od wiosny i polecam je każdemu spiningiście. Morzna nimi wykonywać dalekie żuty dzięki opływowej konstrukcji. Ich praca jest bardzo dobra i skuszą każdego drapieżnika. Polecam jeszcze modele Mamba, Reno Killer oraz Fantomy.Polecam jeszcze z Mikado Fishuntery śa rónie dobre co Lunatyki a są trochę tańsze a przy częstym zrywaniu przynęt cena przynęty ma znaczenie. Pozdrawaim (2010/08/27 23:28)

loli_83

Dla mnie seria V-Lures jest po prostu rewelacyjna! Świetne wykonanie, kolorystyka, praca. Pozytywnie zaskoczyła mnie cena tych przynęt... Przykładowo za 20 szt. Mann's Predator muszę wydać 54 zł natomiast za 20 szt. Dragon V-Lures Phantom płacę 37,80 zł! Razem z Mann's-em serię Dragona stawiam na 1 miejscu wśród moich przynęt gumowych. Polecam model Phantom 8.5 cm.
(2010/08/28 07:36)

Manolo8

Oglądając film poglądowy również praca gumy Phantom wydała mnie się najciekawsza.  jestem ciekaw Kolego loli_83 czy gumy V-Lures Phantom są równie trwałe co gumy Manns i czy łowiłeś na nie sandacze bo mam wrażenie że ogon jest dłuższy jak w Mannsie ( odległość między hakiem a stopą).

i
Dla mnie seria V-Lures jest po prostu rewelacyjna! Świetne wykonanie, kolorystyka, praca. Pozytywnie zaskoczyła mnie cena tych przynęt... Przykładowo za 20 szt. Mann's Predator muszę wydać 54 zł natomiast za 20 szt. Dragon V-Lures Phantom płacę 37,80 zł! Razem z Mann's-em serię Dragona stawiam na 1 miejscu wśród moich przynęt gumowych. Polecam model Phantom 8.5 cm.
(2010/08/28 15:50)

loli_83

Kol. Manolo8 odp. na Twoje pytanie. Gumy Dragon V-Lures Phantom są tak samo trwałe jak Mann'sy, praca tych przynęt jest bardzo podobna (V-Lures są troszkę miększe ale nie tracą na wytrzymałości). V-Lures są tak samo dobre jak Mann's Predator, tak jak napisałem w poprzednim poście traktuję te przynęty na równi :) ale do przynęt Dragona przemawia również cena, jest dużo bardziej atrakcyjna jak w przypadku przynęt Mann's-a. Sandacza nie złowiłem na Phantom-a ale chyba miałem kilka brań, natomiast mogę się pochwalić holem pięknego suma ok. 15 kg na tą gumę (20-30 min.) i standardowo szczupaki dobrze biorą na te przynęty. Pozdrawiam (2010/08/29 00:10)

u?ytkownik37642

koledzy szanowni wejdzcie sobie na You Tube iwpiszcie Kogut w praktyce.Żadne gumy ani woblery nie przebiją kogutów (2010/08/29 01:02)