Przynęty ROBIN RED kulki i pellet

/ 4 odpowiedzi
W tym poście proszę o wasze doświadczenia z tymi przynętami, ja na ten sezon zakupiłem trochę pelletu i kulek z robin redem i dopiero będę je testował na swoich łowiskach karpiowych, jestem ciekawy rezultatów, chciałbym abyście tutaj podzielili się swoimi spostrzeżeniami z tym ciekawym smakiem mączek rybnych i ostrych przypraw.

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

Arcymisiek

Pellet Robin Red stosowałem w ubiegłym sezonie i to z  dużym powodzeniem,używałem go w feederowej metodzie na karpia głównie 8 i12 mm. W łowisku którym łowię jest sporo drobnego leszczyka który czepia się błyskawicznie na kukurydzę i właśnie pellety(ogólnie) w tym  Robin Red okazały się na to lekarstwem,selekcjonowały większe leszcze,brały też karpie,czasami nawet linek się przytrafił.
Ja też nie dawno zakupiłem paczkę 12-tki Robin Red i paczkę Marine Halibut 10mm mam nadzieję,że scenariusz z ubiegłego roku się powtórzy (2012/03/28 14:01)

sevik

Widzę że kolega chwali a ile kosztuje paczka taka? Pytam bo w moim osiedlowym nie mają tak ok. w jakich granicach chodzi za paczke. Z góry dziękuję (2012/03/28 18:11)

Arcymisiek

Widzę że kolega chwali a ile kosztuje paczka taka? Pytam bo w moim osiedlowym nie mają tak ok. w jakich granicach chodzi za paczke. Z góry dziękuję
_________________________________________________________________________________
Cena ROBINA od 24 do 26 zł,kupuje w sklepach internetowych
(2012/03/28 18:21)

Orsi1

Kupiłem paczkę tego pelletu i na pierwszym wypadzie na ryby na początku lata (do tego zanęta silver x rybna) na prawdę mnie zaskoczył.pierwszy rzut 10 min i branie amura 4,5 kg.po 30 minutach wziął karp 2kg i za następne 10 karp 2,2 kg potem przez 3 godziny bez brań ale i tak była to moja z lepszych wypraw na ryby :DNastępne wypady prawie nie przynosiły efektów ale sądzę że po prostu przyszło lato i rybki wolały owocki :Pi taka mała uwaga :
Mianowicie warto ten pellet przesypać po otworzeniu paczki w pół litrowe słoiki bo pellet w otwartej paczce wietrzeje i staje się mniej aromatyczny:P (2012/03/28 19:41)