jak dla mnie koguty to moja ulubiona przynęta szczególnie ta własno ręcznie zrobiona
(2012/12/06 14:18)Mi na Wiśle najlepiej sprawują się dragonowskie v-lurki i niesmiertelne kopyta Realxa, wielkość 4 cale. Kolory różne ale w tym roku najlepsze były oczojeby:)
Mi na Wiśle najlepiej sprawują się dragonowskie v-lurki i niesmiertelne kopyta Realxa, wielkość 4 cale. Kolory różne ale w tym roku najlepsze były oczojeby:)
Tomasz jak te oczojeby wyglądają
Mi na Wiśle najlepiej sprawują się dragonowskie v-lurki i niesmiertelne kopyta Realxa, wielkość 4 cale. Kolory różne ale w tym roku najlepsze były oczojeby:)
Tomasz jak te oczojeby wyglądają
"Oczojeby" to kolory fluorescencyjne.
Rzecz jasna kogucik;)
Pozdrawiam Sandacz z piórkiem:)
(2012/12/07 21:58)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Mam pisać, czy może lepsza fota?
A może film?;)
(2012/12/07 23:06)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Wymoczony oczojeb na śniegu.
A co do tego, że kogut jest dobry na twarde dno, to oczywiście prawda, ale da się nim łowić z dużym powodzeniem w miejscach zamulonych, trzeba tylko umieć dobrać koguta(wagę) i można kręcić niesamowite wyniki.
(2012/12/08 15:39)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Ubiegłej jesieni czerwone Ohio Relaxa pobiło wszystkie inne przynety. Ja łowię techniką opadu na typowym jeziorze sandaczowym z żółtą wodą, ilasto-gliniastym dnem. Używam główek ślizgowych zamiast kulistych bo dzięki nim guma wolniej opada i dodatkowo mocniej kolebie się na boki.
Generalnie kolor "marchewkowy" jest na sandały wyjątkowo skuteczny :)
(2013/03/04 20:51)