witam chciałbym wybrać sie na staw na którym wiem ze są karasie i to sporawe i liny bardzo duze czy wezmie mi cos teraz jak tak to na co
POZDRAWIAM
Na stawie gdzie lin to główna ryba , można ewentualnie spróbować na pickera .Żyłka 0,12 mm ( 2 kg ) na przyponie 50 cm , haczyk 14 , ciężarek 7 g najlepiej bez rurki anty-splątaniowej.Na przynętę ochotka.
Na stawie gdzie lin to główna ryba , można ewentualnie spróbować na pickera .Żyłka 0,12 mm ( 2 kg ) na przyponie 50 cm , haczyk 14 , ciężarek 7 g najlepiej bez rurki anty-splątaniowej.Na przynętę ochotka.
a te 7 g to skąd się wzięło ? Jeśli można wiedzieć...
O wagę ciężarka mi chodzi oczywiście :)
Sprawdzony zestaw na leszcza i lina w listopadzie i tyle...
Ochotka na hak -dlatego ,że mamy późną jesień a im bliżej zimy tym mniej pokarmu. Ochotka i kiełż zdrojowy to główny pokarm w zimnych porach roku, szczególnie zimą - ochotka jest stosunkowo łatwo dostępnym pokarmem dla ryb.
Sprawdzony zestaw na leszcza i lina w listopadzie i tyle...
Ochotka na hak -dlatego ,że mamy późną jesień a im bliżej zimy tym mniej pokarmu. Ochotka i kiełż zdrojowy to główny pokarm w zimnych porach roku, szczególnie zimą - ochotka jest stosunkowo łatwo dostępnym pokarmem dla ryb.
chodzi mi tylko o ten ciężarek.
Jak dam 8 g to już będzie lipa,tak ?
Panowie najlepszym sposobem na lina i karasia w listopadzie jest sklep rybny.
Panowie najlepszym sposobem na lina i karasia w listopadzie jest sklep rybny.