Zaloguj się do konta

Przynęta na szczupaka-opinie

utworzono: 2011/07/18 21:48
marcin4321

cześć .
taka przynęta ? co myślicie ? co mogłoby na to wziąć ? chciałbym szczupaka ? łowiliście juz kiedys na cos takiego ? prosze o wasze oceny i sądarze.
pozdrawiam ; )
[2011-07-18 21:48]

marcin4321

i jeszcze coś takiego . co o nich myślicie ? czy łowiliście juz na to ? czekam na odpowiedzi [2011-07-18 21:49]

Adam01

Na to pierwsze łowiłem. Bardzo fajne. Szczupak weźmie. A to drugie to tandemik. Połączenie dwóch przynęt . Też bardzo ciekawe. Pozdrawiam. [2011-07-18 22:25]

Ja nie wierzę w takie przynęty. [2011-07-18 22:32]

wedkarz

Na 2 blaszaka jest fajna tylko zmień kopyto na twistera;) [2011-07-18 22:48]

bobus86

cześć .
taka przynęta ? co myślicie ? co mogłoby na to wziąć ? chciałbym szczupaka ? łowiliście juz kiedys na cos takiego ? prosze o wasze oceny i sądarze.
pozdrawiam ; )

jol wyglada kosmicznie ale nigdy na to nie lowilem ani nie kupilem.mam swoje sprawdzone gumy ale jesli kolego nie sprubujesz to sie nie dowiesz.bierz to cos i nad wode:)moze akurat trafisz na pore zerowania rybek i polowisz.co do drugiej przynety to troszke dziwna mi sie widzi
[2011-07-20 22:01]

Ernest755

najlepiej na białe i perłowe gumy

[2011-07-21 15:28]

pistol

Większość tematów na tym forum po prostu mnie zwala z nóg ... Lenistwo userów i chyba moim zdaniem moderatorów jest porażające (nikogo nie chce obrazić). Po co zakładac jakiś bezsensowny topic żeby zapytać o gumę ( STORM NATURISTIC jak sądzę) albo o wędkę czy kołowrotek który się właśnie kupiło??? Nie lepiej stestowac to na wodzie??? Ludzie, ogarnijcie się czasem i jak nie chce Wam się szukać tu na forum to może google.pl pomoże??? Po raz kolejny szkoda mi klawiatury żeby odpowiadać na pytanie.

jednak POŁAMANIA życzę!

[2011-07-25 11:56]

jeju rozwalacie nie ! no sorry jak można pytać czy coś się sprawdzi czy nie. Jak Ci napiszę że nie to nie będziesz na to łowił? A jak Ci napisze że tak i nic nie złowisz to powyzywasz mnie i powiesz że kłamałem. To jest wędkarstwo. Połączenie szczęścia z doświadczeniem (własnym) i współpracą ryb zawsze daje wyniki. K****a nie pytaj czy taka przynęta dobra a taka tylko idź i stestuj.

[2011-07-25 12:29]

B13

Witam

Ja osobiście polecam woblery Salmo......... używam ich dłuższy czasz i jestem zadowolony z rezultatów wydatek rzędu 23 zł sztuka ale zapewniam nie są to pieniążki wyrzucone w błoto !

[2011-07-29 09:15]

wodniczeek

lowie od wiosny (maj) na zbrojone ripery czyli ten ze zdjecia nr 1

polecam. pewnego dnia w ciagu 40 min zlowilem 6 szczupakow 60-75 cm w rzece.
[2011-07-29 11:07]

Blitz

na 1 przynętę złowiłem pięknego szczupaka, właśnie na taką "koślawą" imitację okonia z kotwicą pod brzuchem. Moim zdaniem zaletą tej przynęty jest równomierne obciążenie przez co nie pikuje prosto przodem w dół. Dobrze chodzi tylko uważaj na zaczepy. 
Co do 2 przynęty to jak najbardziej super przynęta na okonia. Łowiłem na coś takiego tylko zamiast perłowego riperka miałem brokat-niebieski grzbiet. Wyniki były w postaci ładnych garbusów. 
Ogólnie wbrew pozorom takie "nie orginalne" przynęty są skuteczne, sam żałuję że typek który sprzedawał u mnie w mieście takie rzeczy już z tego zrezygnował. Bo czasem jak już na nic nie brało klasycznego to te przynęty przynosiły wyniki. 

Powodzenia [2011-07-29 11:35]