nie w jakiejś gazecie tylko normalnie zaden dodatek tez to widziałem pierwszy nr 1,90zł
Przewodnik wędkarski mam 4 segregatory starego wydania tyle ze tam rad udzielali gdzie co i jak np. Edmund Gutkiewicz, John Wilson itp. itd. a to wydanie mam być pisany przez polskich wedkarzy. tak to reklamowali
Dziś zakupiłem pierwszy numer za całe 1.90 i powiem Wam, że nie jest wcale tak źle, chociaż na kolana nie powala:) A dla zainteresowanych dodam, że w pierwszym numerze jest opisany szczupak. Pozdrawiam
(2011/08/17 18:49)Moim zdaniem tandeta jak inne gazetki gdzie się zbiera figurki, pojazdy itp. I jak zawsze pierwszy numer tanioszka a następne w górę !! Mi wystarczą fora internetowe jak czegoś nie wiem.
Pzdr
(2011/08/18 23:33)Na stronie tej gazety można zamówić prenumeratę. Drugi numer 4.90zł, pozostałe 9.90 bez względu na ilość stron etc. Przy zamawianiu prenumeraty dostajemy gratis termos i scyzoryk. Aczkolwiek nie myślę, że będzie tam więcej wiadomości niż w innych, wcześniej wydawanych gazetach.