BRAWO ! SUPER ! Cieszy mnie to iż są ludzie którzy potrafią się przyznać do własnych błędów , i CHCĄ i potrafią to wyprostować . Życzę koledze sukcesów na łowiskach oraz na naszym portalu .
Pozdrawiam.
(2010/01/04 15:40)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
A ja dalej mam mieszane uczucia. Przepraszam, ale kiedy się potknę to przez jakiś czas uważniej patrzę pod nogi. Oczywiście przeprosić na forum publicznym pokazując swoją twarz to naprawdę trzeba mieć jaja. Ale oprócz jaj trzeba też trochę konsekwencji. Mam tu na myśli prezentację swojej osoby na blogu "macku 1989" gdzie w opisie kolega podaje jako sukces leszcza 75 cm. I to po zapewnieniu że trefne wpisy zostały usunięte.
Trochę mam wątpliwości kiedy weźmie się do porównania oficjalny rekord Polski z 2008r kol. Pawła Jaworskiego leszcz 6,95 kg - 72 cm.
Być może faktycznie kol. macku1989 pobił rekord tylko go nie zgłosił. Jeżeli tak to bardzo przepraszam.
(2010/01/04 21:44)Przepraszam kol. "macku1989" za to że w swoim poprzednim wpisie powątpiewałem w prawdziwość danych zawartych w jego profilu, a dotyczących wielkości złowionego leszcza o długości 75 cm.
Kol. "macku1989" przedstawił mi na priv argumenty przemawiające za jego prawdomównością, w którą to w obecnej sytuacji nie mam podstaw wątpić.
Pozdrawiam
(2010/01/05 10:17)Witajcie Koledzy.
Moim zdaniem, ważniejsze od tego czy zrobił to rozmyślnie czy nie jest to, że przeprosił. I o to tu chyba chodzi.
Nie ma co roztrząsać tej sprawy dalej. Trzeba tylko sprawdzić czy dotrzyma słowa. I tyle.
A że ma "jaja" - to fakt.
Pozdrawiam.
(2010/01/05 11:34)