Przepis na przyrządzenie suma

/ 4 odpowiedzi
Znacie jakiś dobry przepis na przyrządzenie suma ?Czy suma można smażyć ze skórą czy trzeba ściągnąć
użytkownik7474


jak najbardziej można ze skórą. Zeżarłem w życiu już kilka sumów i nigdy nie ściągałem skóry. Dobry wybór swiezy. Sum to pyszna sprawa. (2009/12/22 20:35)

użytkownik12960


To w grudniu można jeszcze "pozyskać " suma ? Ciekawa sprawa... (2009/12/22 21:32)

użytkownik7463


Sum ryba raczej ciepłolubna. Ale trafić zawsze się może. Są jeszcze kanały z ciepłą wodą. A co do pozyskania to są jeszcze sklepy, nieprawdaż? (2009/12/22 23:15)

swiezy


Szwagierka kupiła od hodowcy nie wiem jakie przepisy ich obowiązują ale sam dzisiaj na bazarze widziałem sporego suma . Sam nigdy nie złowiłem ale  obiecałem pomoc i z stąd moje zapytanie (2009/12/23 00:09)