Zaloguj się do konta

Przepis na węgorza

utworzono: 2011/01/09 08:05
dzwonek2009

Witam mam pytanko potrzebuje dobry przepis na wegorza tylko nie posiadam wedzarni zostaja domowe warunki a i jeszcze jedno lezy w zamrazalce od 2009 czy sie nadaje??? pozdro

[2011-01-09 08:05]

pangaz4

nadawać sie nadaje wędzarnie zrobisz sam chyba ze nie masz gdzie bo jak ja w bloku mieszkasz.... wedzarnia to beczka rura od rynny i cos do przykrycia paleniska kiedys robilismy u kolegi na działce ale to xxx lat temu poszukasz w necie na pewno znajdziesz powodzonka
[2011-01-09 08:15]

dzwonek2009

wlasnie ze blok i to kicha a przepisy z netu to 50/50 szkoda ryby na doswiadczenia nara
[2011-01-09 09:08]

robcio2535

Jak ma sie zmarnować to możesz mi go podrzucić :-)
[2011-01-09 09:43]

dzwonek2009

a zlowic sobie to sie niechce czy nie ma u ciebie stawow?
[2011-01-09 14:32]

dzwonek2009

jak sobie po niego przyjedziesz z gniezna to ci go dam ma 80cm pozdro
i zdrowia dla corki
[2011-01-09 14:36]

kolocarp

witam- węgorz tez jest dobry na masełku  oczywiście smażony trzeba go wypatroszyc następnie pociąc w dzwonka i rozklepac takim tłuczkiem do kotletów wtedy się ładnie usmaży. Następnie mąka no i na masełko pychotka --a jeszcze z piwkiem ho ho ho. Pozdrawiam. [2011-01-09 17:52]

robcio2535

a zlowic sobie to sie niechce czy nie ma u ciebie stawow?

No może i w tym roku sprubuje go złowić :-) ale na jeziorku gdzieś bo na stawach nie wedkowałem i pewnie nie bede :-) no i dzięki :-)
[2011-01-10 09:47]

Siema kolego,mieszkam niedaleko to może ja się załapie?
[2011-01-11 22:19]

dzwonek2009

a zaprosze na degustacje ty zabezpieczasz piwo
[2011-01-13 16:14]

o.k. [2011-01-13 20:28]