Przepis na węgorza
utworzono: 2011/01/09 08:05
Witam mam pytanko potrzebuje dobry przepis na wegorza tylko nie posiadam wedzarni zostaja domowe warunki a i jeszcze jedno lezy w zamrazalce od 2009 czy sie nadaje??? pozdro
[2011-01-09 08:05]
nadawać sie nadaje wędzarnie zrobisz sam chyba ze nie masz gdzie bo jak ja w bloku mieszkasz.... wedzarnia to beczka rura od rynny i cos do przykrycia paleniska kiedys robilismy u kolegi na działce ale to xxx lat temu poszukasz w necie na pewno znajdziesz powodzonka
[2011-01-09 08:15]
wlasnie ze blok i to kicha a przepisy z netu to 50/50 szkoda ryby na doswiadczenia nara
[2011-01-09 09:08]
jak sobie po niego przyjedziesz z gniezna to ci go dam ma 80cm pozdro
i zdrowia dla corki
[2011-01-09 14:36]
witam- węgorz tez jest dobry na masełku oczywiście smażony trzeba go wypatroszyc następnie pociąc w dzwonka i rozklepac takim tłuczkiem do kotletów wtedy się ładnie usmaży. Następnie mąka no i na masełko pychotka --a jeszcze z piwkiem ho ho ho. Pozdrawiam. [2011-01-09 17:52]
a zlowic sobie to sie niechce czy nie ma u ciebie stawow?
No może i w tym roku sprubuje go złowić :-) ale na jeziorku gdzieś bo na stawach nie wedkowałem i pewnie nie bede :-) no i dzięki :-)
[2011-01-10 09:47]