Zadnych dodatkowych , chyba że zechcesz łowić w okręgu gdzie Legnica nie ma porozumienia .
A tak na marginesie ja też spieprzam do okręgu Legnickiego bo u nas jest wielkie jajo.
Pozdrawiam Cie Danielu..............
(2010/10/01 18:46)Zadnych dodatkowych , chyba że zechcesz łowić w okręgu gdzie Legnica nie ma porozumienia .
A tak na marginesie ja też spieprzam do okręgu Legnickiego bo u nas jest wielkie jajo.
Zadnych dodatkowych , chyba że zechcesz łowić w okręgu gdzie Legnica nie ma porozumienia .
No he he Mirku jo już w sumie mom ok 12 osób, ktere razem ze mną się chcą przenieść, także jaj nic sie nie zmieni to na początku 2011r. DESANT na Legnica :)) Pozdrawiam Mirku
Chyba że nastąpią jakieś zmiany...........
Jak dla nas z katowic to jednak Legnica ....
Witaj Marek...........
(2010/10/01 18:56)Zadnych dodatkowych , chyba że zechcesz łowić w okręgu gdzie Legnica nie ma porozumienia .
No he he Mirku jo już w sumie mom ok 12 osób, ktere razem ze mną się chcą przenieść, także jaj nic sie nie zmieni to na początku 2011r. DESANT na Legnica :)) Pozdrawiam Mirku
Daniel..zobacz ile porozumień ma Kaliski Ok....:)
Chyba że nastąpią jakieś zmiany...........
Witaj Mirek:) też zerknij na Kaliski Ok...:)
Teraz i tak nie można sie "napalać" bo nikt nie wie jak to bedzie wyglądało w przyszły roku...."Poczekamy...zobaczymy...coś być musi (do cholery:) za zakrętem..." :))
Teraz i tak nie można sie "napalać" bo nikt nie wie jak to bedzie wyglądało w przyszły roku...."Poczekamy...zobaczymy...coś być musi (do cholery:) za zakrętem..." :))
P O D W Y Ż K A ... ... ...
P O D W Y Ż K A ... ... ...
Tiaaa..........wcale sie nie zdziwia....Mirek 3mej tam kciuki coby nie dźwigli złodzieje ...:)
Gorzej, Oni dzwigną to razem ze mną ....heheheheh
(2010/10/01 20:02)Hej ja tez zastanawiam się nad przeniesieniem bo mam dość już tych ZŁODZIEI z Katowic.Dan a te papryczki robiłeś boś nic nie napisał
Hej ja tez zastanawiam się nad przeniesieniem bo mam dość już tych ZŁODZIEI z Katowic.Dan a te papryczki robiłeś boś nic nie napisał
Cześć Mirek nawet jak kilka osób złoży się na paliwo i pojedzie 1 autem to i tak się opłaci.Fajnie by było żeby z każdego koła zrezygnowało naprzykład 100 osób .To może by przejżeli na oczy
Cześć Mirek nawet jak kilka osób złoży się na paliwo i pojedzie 1 autem to i tak się opłaci.Fajnie by było żeby z każdego koła zrezygnowało naprzykład 100 osób .To może by przejżeli na oczy
U MNIE KOLEDZY ZEBRALI OKOŁO 25 KART I PO KILKA ZŁOTY NA PALIWO I KARTA WYSZŁA ICH OKOŁO 170 ZŁ W LEGNICY