Przedszkole-wedkuje.pl

/ 66 odpowiedzi / 2 zdjęć
Jakub Woś

Takie rzeczy się dzieją bo jest mało moderatorów. Wparował by moderator na 5 min. Zerknął że na tapecie wisi 10 postów dunstera czy innego jakuba22. Przeczytał dwa pierwsze zobaczył że głupoty dał ostrzeżenie posty wywalił. Druga taka akcja i ban na IP. Szybko by był porządek.
Jednak nie jestem do końca pewien czy redakcji chodzi o porzadek czy o ruch na portalu. I tysiące wysłanych smsów w konkursach przez dzieciaków za kasę rodziców. (2013/07/04 07:49)

JKarp

Sandacze - Ryby, które są tak na prawdę świetne
Następny miszcz łowienia :-((((
"BoolekCzepiacie się bez sesnsu Zander wielki znawca sandacz miał buraku 51cm czyli wymiar ochronny więc targaj [2013-07-04 10:22]"
Natomiast co do naszego Kamila - obiecał mi poprawę oraz będzie pracował nad swoimi wpisami :-)
JK
PSOczywiście zgłaszam naruszenie. (2013/07/04 10:57)

DelTor0

Kamil zaczyna pisac z ladem i skladem ostatnio, i bez miliona postow, takze napewno duza poprawa :)

Co do jerkbaita to tam szybko banuja takich co chca sobie nabic liczbe postow lub wywolac gownoburze. No i bardziej zalezy im na zawartosci merytorycznej forum niz na ruchu na portalu, no ale z reklam nie zyja ;)

(2013/07/04 11:20)

u?ytkownik26223

Takie rzeczy się dzieją bo jest mało moderatorów. Wparował by moderator na 5 min. Zerknął że na tapecie wisi 10 postów dunstera czy innego jakuba22. Przeczytał dwa pierwsze zobaczył że głupoty dał ostrzeżenie posty wywalił. Druga taka akcja i ban na IP. Szybko by był porządek.
Jednak nie jestem do końca pewien czy redakcji chodzi o porzadek czy o ruch na portalu. I tysiące wysłanych smsów w konkursach przez dzieciaków za kasę rodziców.

Sęk w tym że nie wiem czy moder może dawać ostrzeżenia a na pewno nie może zbanować kogoś .Banować może chyba tylko redakcia.Co do banowania po ip dawno powinno takie coś być -sam taką propozycje wystosowałem,niestety "ani me ani be ani kukuryku" -żadnej odpowiedzi.Dawno już doszedłem do przekonania że redakcji nie zależy na  jakości ani poziomie merytorycznym forum ,chodzi natomiast o kase z reklam,płatnych sms-ów ,konkursów, kont VIP (nagrody są od sponsorów) ,o to aby jak najwięcej użytkowników/kont było bo wtedy jest znacznie większa szansa że ktoś coś w ich sklepie kupi,ktoś wykupi konto VIP albo wyśle sms-a do konkursu . A to że ktoś ma 10 kont to redakcji nie przeszkadza. (2013/07/04 11:21)

JKarp

"Wędkarstwo» Forum » Techniki łowienia na forum » Grupy

Nowy (33 punktów)Zobacz profil demony153 demony153Witam dziś odmienny wątek.A dokładnie opiszę tą stronkę według mnie.Moim zdaniem jest to najgorsza stronka wędkarska w Polsce(już nie będę na nią wchodził)a to jest spowodowane chamstwem starszych osób.Gdy jakiś młodzik(8-16 lat) wstawiom jakiś blog czy wpis to już staruchy go hejtują pisząc "gówniarz nie będzie nas pouczał"podobnom sprawa jest z tym gościem co robi filmy na yt,napisła on wątek i wkleił film i już staruchy zaczynajom go hejtować za gwarę,to chyba jego sprawa jak co wymawia,ja jestem z śląska i u mnie też inaczej się mówi,ale nie staruchy muszą hejtować.Inetrenet powinien być do lat 20.A wracając do gwary to co ona was obchodzi?Jak spotykacie na ulicy Ruska czy Niemca i on niedokładnie mówi po polsu to też go obrażacie i hejtujecie?Pewnie tak,nasze społeczństwo.Jak ktoś inaczej mówi od was to jest gorszy?To nie będzie miał lepszej pracy od was.Właśnie że nie mój wujek też jest ślązakiem i mówi tak jak my i jakoś ma dobrom prace.I jeszcze sprawa ortografi,też tutaj jest przesada,za dużo sobiom wyobrażacie,wiadomo młodzi chodzą do szkoły więc niejktórzy może gorzej się uczom i piszą z błędami,ale ważne aby dało się rozczytać,a wy pewnie kujonami byliście w szkołach i teraz jeździcie po młodszych.Tak samo jest z postami ktoś wstawi jakieś pytanie to już kolega "JKarp" znajduje linki do odpowiedzi,ale może pytanie letko się różni,może jest zadane inaczej,ale co staruchy są ślepe i tego nie widzom.To po co jest forum?Jak już nie ma pytań,bo według was już każde pytaanie było.Pamiętam pytanie jak ktoś napisał "jaki polecacie spinning do 100 zł" i już kolega "JKarp" wkleja linki z podobnymi ale innymi odpowiedziami,bo nie było żadego pyatnia co do spinningu do 100 zł,były pytania w linkach o spinningach do 120 zł,do 150 zł,do 200 zł ale nie było do 100 zł,więc pytanie się różni od innych.I wogule ci starsi nie mają szacunku do młodszych,zero szacunku,i to ma być równość.
To tyle z mojej strony co do społeczności wędkuje.plNie wytrzymałem i napisałem"
Ja też nie wytrzymałem i napisałem.JK
(2013/09/30 14:05)

Jędrula

Ehhhh te '' staruchy ''.... (2013/09/30 14:23)

JKarp

Zaraz się okaże, że ktoś zapyta o wędkę za 99, 99 zł a jak napiszę o takich za 100 zł usłyszę, że odpowiedź jest za mało dokładna ;-)
EDIT:Oczywiście zgłaszam naruszenie regulaminu - całego regulaminu.Bo i błędy, i obrażanie za wiek, atak personalny...JK
(2013/09/30 15:17)

Zander51

A mnie interesują niebieskie wędki na sandacza. Poleci mi ktoś jakąś ? (2013/09/30 16:26)

ZanderHunter

A mnie interesują niebieskie wędki na sandacza. Poleci mi ktoś jakąś ?

Witaj Mirku...:) mówisz i masz proponuję Blue Rapid BLRXLS2120MH....:)

Pozdrawiam serdecznie (2013/09/30 16:49)

Zander51

EEEEEEEEEEEEEE panowie. No bez jaj. Niebieska za 1345 zł ?  Poszukam se żółtej, byle tańsza była. Sie w ogóle na żartach nie znacie... (2013/09/30 17:14)

ZanderHunter

EEEEEEEEEEEEEE panowie. No bez jaj. Niebieska za 1345 zł ?  Poszukam se żółtej, byle tańsza była. Sie w ogóle na żartach nie znacie...

Ja już Ci Mirku co do żółtej szpady sandaczowej nie podpowiem...:))) bo mnie "staruszek" wy-linkuje...:))) (2013/09/30 17:31)

yba

Wędka to kij łączący idiotę z wodą.:)-coś tam usłyszałem.hhhh (2013/09/30 18:52)