Zaloguj się do konta

Proszę o pomoc finansową w naprawie Komarka :(

utworzono: 2011/09/17 11:39
konger1245

Witam, jestem już 2 lata z wami na forum, jako że się wstydzę zrobiłem nowe konto :/ jestem zapalonym wędkarzem ale mam za daleko żeby jeździć rowerem dlatego odkopałem z garażu starego komarka  i chciałbym go odrestaurować żeby jeździł, a nie mam na to funduszy każda złotówka się przyda NAPRAWDĘ  chciałbym uzbierać kwotę 100zł, próbowałem roznosić ulotki ale nie ma żadnej takie oferty, niżej zamieszczam nr konta bankowe za wszelkie datki dziękuję  
NR KONTA:54 1140 2004 0000 3802 7206 6151Michał Tytka [2011-09-17 11:39]

Kolego, wprawdzie nie prosisz o wielką kwotę, ale zapewne sporo osób chcących Ci pomóc, wolałoby wiedzieć komu ma pomóc nawet tą "złotówką". Nic nikt o Tobie nie wie, bo nawet profil masz PUSTY. Nie obraź się, rozumiem kłopot, ale tak można zalogować się na 30 forach i taką samą prośbą usupłać niezłą kwotę, nie na naprawę, ale na NOWY skuter, czy stary samochód. Przemyśl to i przekonaj chętnych pomocy. [2011-09-17 11:59]

Fix

Myślę że was przekonałem ;/ [2011-09-17 12:02]

To po to założyłeś drugie, PUSTE konto? Osoby mające dwa różne profile na forum, nie są zbyt wiarygodne. [2011-09-17 12:19]

Fix

Założyłem drugie puste konto bo się wstydziłem, sorki. [2011-09-17 12:22]

JaroDaw

To po to założyłeś drugie, PUSTE konto? Osoby mające dwa różne profile na forum, nie są zbyt wiarygodne.

Napisał że się wstydził ;) Daj mu spokój ;) Ja na przykład wolał bym, gdybym miał wpłacić kasę, wolał bym aby za tym stało. NP: sprzątnięcie łowiska, czy coś w tym stylu. [2011-09-17 12:26]

Fix

a takie dodatkowe info, w komarku trzeba wymienić 
-dętka - opona- automat skrzyni biegów- kulkę w automacie- wałtłumik też nie jest w rewelacyjnym stanie ale myślę że go jeszcze pospawam.

o regulacji gaźnika, śrubki od biegów, obrotów to już nie wspomnę. [2011-09-17 12:31]

aaaaaaaaa dlaczego w tym profilu masz inne dane a podajesz konto na inne nazwisko? 
Dopiero teraz namieszałeś i nie wiadomo czy ty to na prawde ty?czy faktycznie potrzebujesz?? sądzę że jak byś odrazu ze swojego konta  napisał, dane (imie i nazwisko zgadzały by sie) na pewno ktoś by pomógł ,a tak to czarno to widze. [2011-09-17 12:31]

Założyłem drugie puste konto bo się wstydziłem, sorki.

Nie ma czego. Nie takie kwoty i formy pomocy były tu uskuteczniane. A napisz tu co masz do zrobienia przy tym "ścigaczu", to może ktoś ma takie potrzebne rzeczy i Ci je prześle.

[2011-09-17 12:31]

Fix

Ponieważ nie mam swojego konta bankowego to jest na konto kolegi. [2011-09-17 12:33]

Fix

myślę że ciężko będzie bo raz że to jest ciężkie a 2 że ma wielkie gabaryty no ale może akurat ktoś ma i leży w garażu, napiszę wymiary opony jakby ktoś miał:
opona 2.5x17 [2011-09-17 12:35]

robcio2535

I szkoda ze to jest konto kolegi który może powiedzieć ze żadnych wpływów nie było :( a nie któregoś z rodziców :)
[2011-09-17 14:56]

Fix

Jest to mój bliski kolega ufam mu :) i będzie mi pomagał robić komarka, znamy się od dziecka =] [2011-09-17 15:12]

a świstak siedzi i zawija je w te sreberka- tak? [2011-09-17 19:17]

erykom

weź lepiej tego ścigacza wymień na kij spinningowy bo jesienne szczupaki tuż tuż ha:) [2011-09-17 19:54]

Fix

dla ciebie śmieszne dla mnie nie - proste myślę że odbiję się na tobie kiedyś takie naśmiewanie się. [2011-09-17 20:18]

withanight88

Założyłem drugie puste konto bo się wstydziłem, sorki.

Nie musiałes zakładac drugiego konta, wiedziałem odrazu że to Ty, większość pewnie też.  Postaram się Ci jakiś grosz podrzucić.

[2011-09-17 20:35]

Fix

Nie musiałes zakładac drugiego konta, wiedziałem odrazu że to Ty, większość pewnie też.  Postaram się Ci jakiś grosz podrzucić.

Dzięki =]

[2011-09-17 20:41]

A nie myślałeś żeby zarobić??? To ja zapie...łem z butelkami po oranżadzie do blaszaka żeby uskładać na piłkę do kopania, a ty się uczysz takiego dziadostwa?? Naucz się roboty, zarób na dętkę, to niewiele, nie ucz się dziadować!! [2011-09-17 22:11]

Fix

nie zarób na dętkę, bo nie tylko na dętkę potrzebuje, gdyby problemem była sama dętka to pikuś, a jeszcze chciałbym pojeździć na rybki w tym roku przed ZIMĄ, pisałem już że próbowałem roznosić ulotki... zresztą mam też szkołę, a w nocy się śpi ;) a na prawdziwą robotę to mam jeszcze czas nikogo nie błagam tylko grzecznie proszę i nikogo także do tej pomocy nie zmuszam. [2011-09-17 22:15]

Ja w nocy zapierniczam a Ty śpisz i jeszcze chcesz na komarka;)???? Jak byś był moim synem to byśmy razem zapierniczali po nocach, a spałbyś na rybach tak jak ja, w niedziele [2011-09-17 22:19]

nie zarób na dętkę, bo nie tylko na dętkę potrzebuje, gdyby problemem była sama dętka to pikuś, a jeszcze chciałbym pojeździć na rybki w tym roku przed ZIMĄ, pisałem już że próbowałem roznosić ulotki... zresztą mam też szkołę, a w nocy się śpi ;) a na prawdziwą robotę to mam jeszcze czas nikogo nie błagam tylko grzecznie proszę i nikogo także do tej pomocy nie zmuszam.

a z infy co masz? ogarniesz html? PHP? nie wiem czego Was tam uczą... jakby co to pisz. [2011-09-17 22:21]

Fix

Ja w nocy zapierniczam a Ty śpisz i jeszcze chcesz na komarka;)???? Jak byś był moim synem to byśmy razem zapierniczali po nocach, a spałbyś na rybach tak jak ja, w niedziele

a uwierz że chętnie bym popracował ;) [2011-09-17 22:22]

Fix

nie zarób na dętkę, bo nie tylko na dętkę potrzebuje, gdyby problemem była sama dętka to pikuś, a jeszcze chciałbym pojeździć na rybki w tym roku przed ZIMĄ, pisałem już że próbowałem roznosić ulotki... zresztą mam też szkołę, a w nocy się śpi ;) a na prawdziwą robotę to mam jeszcze czas nikogo nie błagam tylko grzecznie proszę i nikogo także do tej pomocy nie zmuszam.

a z infy co masz? ogarniesz html? PHP? nie wiem czego Was tam uczą... jakby co to pisz.
coś tam ogarniam te systemy, próbowałem robić strony ale znaleźć klienta to jak trafić w totka, cieżko się wybić a pełno takich dzieci co płacą smsami za stronę klanową ... ;/jak masz jakąś ofertę albo pomysł na wybicie się to pisz :)

[2011-09-17 22:24]

Nie wiem ile masz lat, ale ja zarabiałem na takie pierdoły już w siódmej klasie podstawówki, miałem komara, potem WSK, a teraz mam dużą Hondę i nikt z wędkuję sie na to nie składał, a jak byłem młody to też lekko nie miałem. Co robiłeś latem? Nie mogłeś iść zarobić? puszki pozbierac itp ? [2011-09-17 22:26]

coś tam ogarniam te systemy, próbowałem robić strony ale znaleźć klienta to jak trafić w totka, cieżko się wybić a pełno takich dzieci co płacą smsami za stronę klanową ... ;/jak masz jakąś ofertę albo pomysł na wybicie się to pisz :)

ta. Spoko a MySql? jeżeli to dorzucisz to z palcem się coś znajdzie. [2011-09-17 22:27]