Prośba perwera do kolegów i koleżanek

/ 517 odpowiedzi / 23 zdjęć
Troche niezręcznie i z małą nieśmiałością śmie prosić wszystkich wędkarzy z tego portalu na głosowania w tej zabawie na mojego Czara .
Tak naprawdę to moja kobita mnie poprosiła ,żebym taki odzew tutaj na portalu zapodał .
Ja za bardzo nie wiem o co chodzi ,ale solidaryzuje sie z rodziną i zwracam sie z prośbą - mam nadzieje że taki portal i tak fajni ludzie pokażą na co wędkarzy stać i dadzą niezłego kopa w głosowaniu ..Oczywiście jak komuś nie podoba sie mój syn to nie zmuszam .
Dziekuje ślicznie za wszystkie oddane głosy.
Konkurs jest na faceboku i oddać głos można raz na dzień .nie wiem czy nie trzeba miec tam założonego konta?

A to mój syn jak ktoś nie wie jak wygląda.

Podaje linka gdzie te głosowania :
https://apps.facebook.com/casting-na-smyka/zdjecie/4e7f8e4bfbf886ede38ebe84da234bfa

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

perwer

A tutaj juz od pierwszych chwil zaczął łowić ryby ));; (2012/10/29 23:07)

zbynio5o

Jeszcze brakuje mi tu..... fotki mamusi i od dziś zaczynamy  glosować :)

Zapodaj tu linka.

(2012/10/29 23:21)

wirefree

Ty no ja wszystko rozumiem ale dziecko zapisales na Fecebooka ? 

(2012/10/29 23:24)

perwer

Ty no ja wszystko rozumiem ale dziecko zapisales na Fecebooka ? 

Linka już wrzuciłem .
Ja konta na faceboku nie mam.
Post ten jest na prośbe mojej kobity ,to ja jako że solidaryzuje sie z rodziną was proszę .
Oczywiście to jest tylko prośba  i bardziej życzył bym sobie żeby ktoś mnie olał w tej sprawie ,niż dawał głupie komentarze.
Mam nadzieje że nie zawiode sie na kolegach i koleżankach  gdzie mamy wspólną pasję - choć niczego sobie nie obiecuje - tutaj bardziej chciał bym pokazać kobicie że w portalu gdzie jestem jest moc.
Tak jak wspomniałem ma ktoś ochotę to bardzo proszę ,jak ma lepsze rzeczy do robienia ,też rozumiem i nic na siłe. (2012/10/29 23:40)

wirefree

Spoko ja ze swoim tez rybakuje ma 11 lat i wyciaga drobnice kilogramami. A Facebooka nie cierpie gdzie sie nie obejrze Facebook jakby nie bylo normalnych sposobow komunikacji.   (2012/10/30 00:13)

Zibi60

Jestem z Wami - oddałem głos. (2012/10/30 05:07)

pawelz

Szkoda ze to facebook. Wszelkiero rodzaju portale spolecznosciowe omijam z daleka.
PS. Jesli ktos nie chce oddac swojego glosu, a ma tam konto, to niech to zrobi w moim imieniu :). (2012/10/30 09:58)

szczepcio

Troche niezręcznie i z małą nieśmiałością śmie prosić wszystkich wędkarzy z tego portalu na głosowania w tej zabawie na mojego Czara .
Tak naprawdę to moja kobita mnie poprosiła ,żebym taki odzew tutaj na portalu zapodał .
Ja za bardzo nie wiem o co chodzi ,ale solidaryzuje sie z rodziną i zwracam sie z prośbą - mam nadzieje że taki portal i tak fajni ludzie pokażą na co wędkarzy stać i dadzą niezłego kopa w głosowaniu ..Oczywiście jak komuś nie podoba sie mój syn to nie zmuszam .
Dziekuje ślicznie za wszystkie oddane głosy.
Konkurs jest na faceboku i oddać głos można raz na dzień .nie wiem czy nie trzeba miec tam założonego konta?

A to mój syn jak ktoś nie wie jak wygląda.

Podaje linka gdzie te głosowania :
https://apps.facebook.com/casting-na-smyka/zdjecie/4e7f8e4bfbf886ede38ebe84da234bfa

Oczywiście synek bardzo ładny,ale powiedz coś więcej o co tutaj chodzi czy trzeba oddać głos bo twój synek jest chory ,czy to jakaś forma zabawy? (2012/10/30 15:43)

Piotr 100574

tylko pod tym linkiem jest inna fota a ty wstawiłeś inną (2012/10/30 17:32)

perwer

W imieniu kobity dzięks wszystkich za oddany głos-podobno dziennie mozna raz głosować? .
Kazała mi wszystkim głosującym  piwo postawić - tak że nie przyznawajcie sie bo z torbami pójde he he-- jednak ja tam nie żałuje i jak ktoś chętny mnie odwiedzić ,to ze mną zawsze.
Szczepcio synek mój jest okazem zdrowia ,wesoły ,zabawny i zdobywa sympatie gdzie sie tylko pojawia . Ja sie nie interesuje co tam kobieta moja kombinuje i nie wiem o co tam chodzi.
Jej koleżanki z portalu chyba benc i koleżanki prywatnie wystawiły w konkursie swoje pociechy ,to i ona dała sie nakusić. Poprosiła mnie czy mógł bym ja na swoim portalu zapodac taka akcje-liczy na to że,nasz portal ma moc i że przez zgranie ludzi o tym samym hobby da dobre rezultaty.
Tak ze spełniłem ojcowski obowiązek i na kokosy w głosowaniu nie licze ,ale jak ktos tam kliknie raz ,lub dwa to jakis tam sukces jest..Pozdrawiam wszystkich.
(2012/10/30 17:37)

perwer

tylko pod tym linkiem jest inna fota a ty wstawiłeś inną

Chciałem żebyście troche więcej info mieli -chyba dobrze? (2012/10/30 17:38)

perwer

Jestem w robocie ,ale jak wróce dam zdjęcie matki dziecka Olimpi -żebyście mieli wgląd ,kto tak ładnie was prosi. (2012/10/30 17:43)

Piotr 100574

no to jeżeli fotka z tego linka jest twoja to masz 2 głosiki,nie wiem jak długo to trwa ale postaram się 2 razy zagłosować dziennie bo tylko 2 głosy można oddać (2012/10/30 17:50)

u?ytkownik91939

Jestem w robocie ,ale jak wróce dam zdjęcie matki dziecka Olimpi -żebyście mieli wgląd ,kto tak ładnie was prosi.

Darku fotka Maluszka mi wystarczy, ale skoro nalegasz :))

Można głosowac dwa razy dziennie, jakby się ktoś pytał. (2012/10/30 18:24)

CZzesio

Dzisiaj już oddałeś/aś 2 głosy na to zgłoszenie.

(2012/10/30 18:50)

CZzesio

Smyk.com i smyki serdecznie dziękują za oddanie głosu! (2012/10/31 12:48)

Iras1975

Fajny bobas.:) Niestety usunąłem konto jakiś czas temu i nie pomogę.

Pozdrawiam.

(2012/10/31 13:14)

perwer

W imieniu Olimpi i własnym wielkie dzięki. Na spora część ludzi zawsze można liczyć ,jak to w życiu i na rybach.
Chciałem wam dzisiaj wrzucić obiecane zdjęcie mamy z synem -chyba że wolicie taty hehe ,ale pół dnia spedziłem w kolejce do dentysty ( żeby sie dowiedzieć że musze przyjść w środe prywatnie) ,ehhh i teraz w pracy .
Piwo obiecane sie chłodzi,jak ktos chętny ,to w samochód i do Bytomia ... (2012/10/31 16:26)

szczepcio

Oddałem 2 głosy na twego smyka. (2012/10/31 17:37)