Projekt - Wobsy Lurebuilding

/ 2 odpowiedzi
Witam!
Ostatnimi czasy rozszerzyłem swoją pasję związaną z wędkarstwem, olurebuilding. Postanowiłem, że fajną przygodą, będzie stworzenie ciekawegoprojektu "WOBSY LUREBUILDING", który ma na celu pokazanie drogi,od totalnego braku doświadczenia, przez upartość dążenia do celu i być może zaowocuję w przyszłości w otworzenie jakiejś działalności z tym związanej. Warunki są mega! Lokalizacja, własny zbiornik, miejsce na warsztat i zamiłowanie do spinningu. Pragnę zaprosić was do dołożenia jako bardziej doświadczonych cegiełki do muru który może kiedyś powstanie i obserwacji tej przygody. Projekt nie ma na celu wywyższania się twórczością (mimo to przyjmę ostre słowa krytyki na klatę), lecz czynności w kierunku budowania przynęt są branecałkiem na poważnie i dokumentowane w postaci artykułów. Na stronie projektu, możecie obserwować, tworzone modele woblerów i to jak stają się z każdym ulepszeniem coraz "prawdziwszymi przynętami", wiele śmiesznych CHALLENGE'ów, od czytelnikówdla odskoczni, czyli wyzwań zrobienia przynęt z dziwnych wymyślonych rzeczy jak na przykład"przynęta okoniowa z mandarynki", lub"szczoteczka do zębów na szczupaka", blog wędkarski z życia mojej przygody wędkarskiej, a takżeEVENTY, w którychmożna wygrać upominkiw postaci właśnie produktów projektuWOBSY.
Strona Projektu (póki co prymitywka, częściowo zreanimowana z poprzedniego niewypału)-https://placky1993.wixsite.com/my-site
Twitter -https://twitter.com/Wobsylures
Facebook -https://www.facebook.com/Wobs.Lures/
Obecnie zbliża sięEVENT MAJÓWKOWY,waszą rolą jest przesłać, jak najwięcej, jak najbardziej zwariowanych pomysłów na zrobienie przynęty, MATERIAŁ, ZASTOSOWANIE, CHARAKTER PRACY W WODZIE. Ze wszystkich przynęt challenge'owych, podczas trzy dniowego spinningowania majówkowego, zostanie wyłoniony CHAMPION,autor wygranego pomysłu otrzymuję pocztą, pudełko ze wszystkimi seryjnymi woblerkami projektu WOBSY (GliderMini/Twerking/Prostak/Kroczek)
PS> Bardzo proszę i zapraszam do śledzeniaprojektu, kontakt w sprawie doradzania, czy wyzywania do stworzenia jakiegoś pomysłu i możliwe, że do przyczynienia się do spełnienia mojegonajwiększego marzeniawędkarskiego.STWORZENIA DZIAŁALNOŚCI, MAJĄCEJ NA CELU PRZYNOSIĆ ZYSKI NA ZARYBIANIE I ROZWÓJ WŁASNEGO (MOŻLIWE, ŻE UDOSTĘPNIONEGO KOMERCYJNIE JEZIORKA), KTÓRE BĘDZIE PODSUMOWANIEM MOJEGO ROZWOJU W KIERUNKU WĘDKARSTWA.
Pozdrawiam wszystkich!
MJG Plackowski

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

Basia Kier

Na razie wiele nie ma na ćwierkaczu i mordoksiędze. Poszukiwania i eksperymentowanie w wędkarstwie są jak najbardziej pożądane i celowe. Przydałoby się trochę opisów skuteczności i fillmów z pracy twoich przynęt.
Jedyne co mnie razi to współczesne makaronizmy, czyli niepotrzebne wtręty angielszczyzny. Naprawdę prawie wszystko można wyrazić po polsku. (2021/03/29 07:29)

WobsyLures

Wiem! Póki co staram się być kompromisowy. Mieszam style pisania językiem naukowym i potocznym tak by przyciągnąć jak największą uwagę każdej grupy. Tak samo moje woblerki... Seria KIDS jak na przykład Glider w kolorze Pikachu ma trafić do najmniejszych odbiorców wiec póki co na pewno postaram się skupić na kompromisie, tak żeby projekt zainteresował jak to pisze na stronie "poważany gentlemanów i hulajdusze luźne duszyczki" :D Obecnie pracuje nad poprawa jakości zdjęć, czymś lepszym niż telefon ,nie posiadam jakiegoś specjalistycznego sprzętu. Na pewno wezmę uwagę do siebie i spróbuje za jakiś czas, jakby zainteresowanie gdzieś tam wzrosło zobaczyć jaka grupa "językowa" jest najbardziej w temacie i się pod nią dostosuje ;p Chociaż wydaje mi się, że jak ludzie zaczną się udzielać to wyjdzie samo z siebie. Filmiki tez niedługo zaczną się pojawiać.  (2021/03/29 11:26)