Zaloguj się do konta

Prezes też wędkuje

utworzono: 2016/08/07 23:24
Jakub Woś

Tak się stało, że cały weekend siedzę nad Zalewem Szczecińskim. Wydawało mi sieże widzę znajomą twarz... nie myliłem się
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Jaroslaw-Kaczynski-na-wakacjach-lowil-ryby-na-jachcie,wid,18457186,wiadomosc.html [2016-08-07 23:24]

ryukon1975

Faktycznie był u mnie nad wodą pomór niespodziewany. Bidnym rybom nawet tlen z wody ukradli i wychodziły na brzeg by go szukać. Obiecali im jednak że po wyborach jak zostaną przy korycie tlen się znajdzie. [2016-08-08 06:28]

Artur z Ketrzyna

Faktycznie był u mnie nad wodą pomór niespodziewany. Bidnym rybom nawet tlen z wody ukradli i wychodziły na brzeg by go szukać. Obiecali im jednak że po wyborach jak zostaną przy korycie tlen się znajdzie.

Dobre, obiecali juz wiele, i co z tego wychodzi?
składki podnoszą (bo niby inflacja), a tak naprawdę na diety i delegacje będzie mniej.
No i jeszcze coraz to więcej ograniczeń dla wędkarzy.
Kur... ja im nie żałuję ale niech w zamian coś pożytecznego robią dla świadka wędkarskiego! [2016-08-08 07:31]

Artur z Ketrzyna

Tak się stało, że cały weekend siedzę nad Zalewem Szczecińskim. Wydawało mi sieże widzę znajomą twarz... nie myliłem się
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Jaroslaw-Kaczynski-na-wakacjach-lowil-ryby-na-jachcie,wid,18457186,wiadomosc.html

"@jbrudzinski
Wygląda, że @czeslawhoc jest lepszym endokrynologiem niż wędkarzem Nic nie złowiliśmy Kocham #PomorzeZachodnie"

Ha ha.... nawet oni nie umieją wyciągnąć wniosku że ryb ubywa :-) [2016-08-08 07:34]

ryukon1975

Składki podnosi PZW a to akutat oni mi nie pomogli gdy wtedy się do nich zwróciłem o drobną pomoc. Zdjęcie wyżej to tylko przygrywka do tego co było potem. Żadnego rozumnego numeru telefonu nad wodą nie miałem to znalazłem w zezwoleniu numer do zarządu okręgu. Wniosek z rozmowy jest krótki, zdychajace ryby ich nie interesują. Polecili mi zadzwnić do WIOŚ ale numeru już nie podali, kazali szukać w internecie tak jakby u mnie po krzakach nad rzeką q-wa internety biegały. Ogólnie pzw tego dnia przestał dla mnie istnieć razem pewną ilością ryb w rzece. [2016-08-08 08:16]

pakul1206

Jestem ciekawy czy mają karty wędkarskie i aktualne opłaty za wędkowanie, bo niemal bym sobie dał rękę odciąć że nie, jeżeli nie to ten artykuł jest świetnym dowodem w sprawie o kłusownictwo :))) [2016-08-08 09:58]

kaban

A jak już to jeden z tych co to ukradli księżyc i chleb rodzicom chciał zaoszczędzić na karmie dla kota:) [2016-08-08 10:37]

ogtw

Dlatego jest taki spokojny, w porównaniu z totalną opozycją. Wiedziałem że łowienie i jedzenie ryb (nie koniecznie złowionych własnoręcznie) uspokaja. [2016-08-08 12:11]

kedzio

Ryby powinni jeść wszyscy.... byłoby więcej normalności w tym zafajdanym kraju. ( mała litera celowa)
Nie jadają ryb, łby się mechacą. Noooormaaaaaa. Kaczor ponoc wcale ryb nie wciąga. A Presidente tylko te w dobrych restaurante! Szkoda, głupota sie rozpowszechnia.........

[2016-08-08 21:51]

ryukon1975

Dziwne że nic nie złowili bo im ryby powinny same z nieba lecieć. Przecież to święci za życia, może z kolan nie wstali by móc zarzucić wędki? Pośle kaczor wstań jak przystało twojemu gatunkowi na dwie łapy. [2016-08-11 08:07]

luxxxis

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Jaroslaw-Kaczynski-na-wakacjach-lowil-ryby-na-jachcie,wid,18457186,wiadomosc.html

Jak nie będą mu brały to Maciara naśle,ten utworzy komisję śledczą i was wszystkich pozamykają za zamach stanu....bo Jaruś umoczył i ch...złowił:)
Ciekawe czy mości prezes bywa nad pstrągowymi wodami....Pełno tam zielska,traw,...będę musiał uważać jak łażę ...wlezę na niego i chryja będzie...drugi smoleńsk znad Wierzycy. [2016-08-11 10:39]

ryukon1975

Jak mu juz Lux nadepniesz na ten pustostan czyt. głowę nie zapomij zrobić zdjecia. Cała Polska będzie Ci śpiewać hymny pochwalne, może oprócz słuchaczy pewnego radyja. [2016-08-11 12:49]

kedzio

Eee tam! Macierewicz wysłał 4 nurków ze spec jednostki, coby im ryby na hak zakładali.
  [2016-08-11 18:17]

luxxxis

Eee tam! Macierewicz wysłał 4 nurków ze spec jednostki, coby im ryby na hak zakładali.

Taaa,a GROM robaków mu nakopał ,potem Puławskim zanętę wywieżli bo jaruś krótkie łapki ma i nie dorzucił bidula....,jarek pewnie dla swego kota rybków chce natrzaskać a tu lipa....kicia kopyta wyciągnie z głodu ...taka zacna i "sprawna inaczej" gospodarka pzw...
Swoją drogą to trza uważać...pędzi człek o szarówce nad wodę,brnie przez chaszcze i sruu...na Maciara wpada z tym jego obłędnym "jokerem" na paszczu---atak serca murowany. [2016-08-11 19:52]

kedzio

Ty mię nie strasz! Chryste Panie! Horror!
  [2016-08-11 20:49]

grisza-78

Widzę panowie, że macie do nich taki sam "szacunek", jak ja. Jak o nich pomyślę, to zaraz muszę "Stoperan" zarzyć , bo sraczka mnie atakuje. [2016-08-13 09:15]

ogtw

Gdyby inny prezes trzymał władzę, to mleko i miód płynęłyby rzekami. A gdzie ryby? [2016-08-13 11:01]

kedzio

To takie polskie wydanie gościa któren kiedys był kardynałem we Francji. Rządził zza pleców króla. Nazywał się Armand Jean Richelieu.
Też miał gdzieś wszelkie zasady i wszystkich wokół.
  [2016-08-13 11:30]

ryukon1975

[2016-08-14 09:46]

ryukon1975

[2016-08-14 09:51]