Prezent urodzinowy dla wędkarza .
utworzono: 2012/02/01 17:39
witam !Potrzebuje pomocy, mój chłopak ma niedługo urodziny i chciała bym mu sprawić jakiś ciekawy, oryginalny i wyjątkowy prezent. Jest zapalonym wędkarzem szczególnie spinningowym. Śledzi uważnie wszystkie nowości i techniki które potem z checia próbuje . Dlatego praktycznie wszystko ma... chciałabym sprawić mu coś czym go zaskoczę i pokażę ze podzielam jego pasję :)Z góry dziękuje! :)) [2012-02-01 17:39]
czesc.a teraz tez wedkuje czy zime sobie daruje?moze jakas ocieplana odziez wedkarska?moze jakis nowy kijek badz zestaw przynet? [2012-02-01 18:05]
możesz kupić u jakiś zestaw koników
http://allegro.pl/koniki-profesional-4-sztuki-made-in-usa-gratisy-i2065599513.html
to jest coś takeigo, nowa sprawa a podobno daje dobre efekty.. nie wiem co on łowi, może jakieś woblerki. Mona na necie kupić jakieś perełki hand made, na pewno tego nigdy za wiele. Swoja droga gdybym urwał takiego woblerka którego dostałem od swojej kobiety, to chyba skończyło by się kąpielą :)
Ewentualnie jakąś torbę spiningową lub kamizelkę... podpatrz, może czegoś mu brakuje
[2012-02-01 18:09]
Ja jako spiningista starej daty, hmu, co ja na miejscu twojego chłopaka bym chciał ;? może woblerek np Rapala może bielizna termoaktywna? a czego bym nie chciał np;( słowa mojej żony).....znowu nic nie złowiłeś. Cokolwiek Ty jemu kupisz lub podarujesz,to będzie fajne.Pozdrawiam.
[2012-02-01 18:58]
morze zestaw woblerów go ucieszy lub nowa wędka ale nie wiem czy z tym uda ci się trafić w jego gust [2012-02-01 19:01]
Ze sprzętem możesz "nie trafić" w potrzeby i upodobania.Za @jankiem57 podpowiem - coś z bielizny termoaktywnej lub innych elementów ubioru wędkarskiego. A i będzie okazja "do zdjęcia miary" ;)T. [2012-02-01 19:09]
Ja od dziewczyny, to tak skromnie Shimano Stellą bym nie pogardził :D
A tak na serio, kiedyś widziałem fajne ozdobne blachy wahadłowe. Może jakąś naszywkę na kamizelkę?
[2012-02-01 19:11]
chciałabym sprawić mu coś czym go zaskoczę i pokażę ze podzielam jego pasję :)
A faktycznie podzielasz jego pasję? Czy to tak na pokaz?:)
[2012-02-01 19:27]
W sklepie Fishing-mart. com mozesz zakupic bon upominkowy, na rozna kwote. najlepszy prezent, a i sam wybierze co chce. [2012-02-01 19:44]
Może rozsyp na łóżku zamiast płatków róż kopyta i rippery tylko nie uzbrojone :P [2012-02-01 20:05]
Ja myślę,że najlepszym prezentem dla NIEGO było by go "puszczac" na rybki kiedy chce i nie czynic mu z tego powodu żadnych ...
[2012-02-01 20:06]
Puszczam go zawsze kiedy chce i nawet sama proponuje nie raz wyjazd, także jesli o to chodzi to nie ma miedzy nami nie domówien. Zimą nie łowi. Kwota prezentu,hmm myśle ze okolo 300 zł, to chyba kupi juz cos fajnego. Odzież termoaktywną to juz ma :) zaciekawiły mnie te koniki, albo faktycznie zestaw woblerów to tego to mu idzie ze hoho, sama pare ładnych sztuk urwalam.. Mówil cos ostatnio o jakims kołowrotku firmy penn..ale tez juz ma ;P Dziekuje Wam za pomysły, mam mniejszy metlik teraz :)
[2012-02-03 14:18]
Witaj Koleżanko.
Czy Twój chłopak ma na imię Daniel ?
Myślę,że jest tu na forum tylko w innym pokoju :)))
Czy mam Go podpytać ?
[2012-02-03 14:26]
No wiec po na mysle kilku minutowym, sprawdzilam wszytsko, zamówilam 4 koniki , dwie blachy wahadłowe, dwa woblerki Rapala ( sama jestem ciekawa jego efektów ;) ) oraz okulary polaryzacyjne :-) myśle ze chyba dobrze wybrałam.
Dzieki Wam jeszcze raz :-) [2012-02-03 14:35]
Nie , nie Daniel. Nie jestem tu raczej zalogowany.Ale Dziękuje Ci za chęci :))
No ja myśle ze ma "wyborna" mocną wędke która daje rade nawet takim okazom ;d [2012-02-03 14:38]
allegro.pl to przydatna rzecz, urodziny juz niedlugo wiec chcialam sie spręzyc :-) [2012-02-03 14:45]
Poszukuję pomysłu na prezent dla męża na 30 urodziny. Ma już łódkę, ponton, silnik elektryczny, masę toreb z przynętami, kombinezon, wodery, bieliznę termoaktywną, fotele, łóżka karpiowe, 2 echosondy, itp.gadżety. Najchętniej łowi na spining ale nie gardzi też łowieniem na grunt, parę zestawów na spławik też ma. Miał fazę na łowienie na muchę nawet sam robił sobie takie przynęty. I teraz jestem w kropce co można mu kupić? Myślałam nad jakimś kołowrotkiem, wędka mówił coś o chęci łowienia suma. Kwota jaką przeznaczam to 1000-2000zł. Jeżeli założyłam temat w złym dziale bardzo proszę moderatora o przeniesienie. [2017-06-13 18:46]
Jeżeli mam być szczery, prezentem z którego ja bym się najbardziej ucieszył, byłaby wędka z pracowni z jakąś dedykacją na urodziny. Myślę, że mimo tego, iż potem miaby ich jakieś dziesiąt, to by w jego arsenale miała specjalne miejsce. Tylko jeżeli mogę coś poradzić, dość spieszyłbym się z tematem, bo zrobienie takiej wędki w pracowniach trwa nawet kilka tygodni, ale jak powiesz o co chodzi, szczególnie w tych bardziej niszowych, to będzie dobrze. Żaneto, już zazdroszcze, Twojemu mężowi żony ;) [2017-06-13 19:17]
Uuuuu ! Ciężka sprawa - przy takim uposażeniu wędkarza , trudno bez konsultacji z zainteresowanym trafić z prezentem , który go ucieszy . Najlepiej podpytaj solenizanta , co by chciał dostać . [2017-06-13 19:17]