Powitanie na portalu

/ 5 odpowiedzi
Chciałbym się przedstawić na tym forum. Mam 13 lat, wędkuje od 6 roku życia. Najpierw wędkowałem na stawach mojego wujka batem. Kiedy miałem 8 lat dostałem od wujka w prezencie pierwszą wędkę z kołowrotkiem firmy JAXON. W 2012 roku, a dokładnie w sierpniu poszedłem do mojego koła PZW i zapytałem czy w tym wieku mogę wyrobić już prawdziwą kartę wędkarską. Odpowiedzieli tak, nauczyłem się regulaminu, zdałem egzamin i wyrobiono mi kartę wędkarską. Od tamtej pory wędkuję samodzielnie na zbiorniku Zalew II w Siemiatyczach.Życzę wszystkim innym wędkarzom udanego sezonu wędkarskiego :)
grisza-78

Tobie też życzę udanego sezonu, rekordowych ryb, no i witaj w prawdziwej społeczności wędkarskiej ;) (2013/03/12 07:27)

ryukon1975

Życzę konsekwencji w działaniach,szczęścia w braniach i wędkarskiego połamania.:) (2013/03/12 08:31)

u?ytkownik75617

Jesteśmy w tym samym wieku i jednynie co nas ogranicza to finanse, ale nie wszystkich. Pozdrawiam ładnych rybek i jak coś będziesz chciał wiedzieć to pisz ponieważ jestem już uzależniony od tego hobby. Ryby,ryby,ryby,ryby,ryby,ryby- jak mówiłem wcześniej uzależnienie :)))))))) (2013/03/13 20:52)

withanight88

Również życzę udanego sezonu .

Ale kartę wędkarską otrzymuje się po ukończeniu 14 roku życia. (2013/03/13 22:02)